Σωλήνες έγχυσης χύτευσης-νερού

Λεπτομέρειες υπηρεσιών
Μάρκα RapidDirect
Χώρα προέλευσης Shenzhen Κίνα
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής διαπραγματεύσιμος
Ελάχιστη παραγγελία 1
Μέσος χρόνος παράδοσης να είναι διαπραγματεύσιμα
Μέθοδος πληρωμής T / T, PayPal, Western Union, Visa

Σωλήνες έγχυσης χύτευσης-νερού

Χρησιμοποιείται ευρέως σε ηλεκτρικά προϊόντα, κέλυφος ηλεκτρικών οργάνων, και ηλεκτρονική δομή προϊόντων. Τα τροποποιημένα προϊόντα PC είναι περισσότερο, συνήθως προσθέτουν γυάλινες ίνες, μεταλλικά πληρωτικά, χημικά επιβραδυντικά φλόγας, άλλα πλαστικά. Τα πλαστικά PVC έχουν χαμηλή ρευστότητα και υψηλή θερμοκρασία επεξεργασίας. η επεξεργασία πολλών επιπέδων τροποποιημένων υλικών απαιτεί ειδική δομή εγχύσεως πλαστικοποίησης.

χύτευση με έγχυση

Περιγραφή προϊόντος  

Επεξεργασία πλαστικών
Ο υπολογιστής PC έχει μεγάλο ρυθμό απορρόφησης νερού, οπότε πρέπει να προθερμανθεί και να στεγνώσει πριν από την επεξεργασία. Ο καθαρός υπολογιστής ξηραίνεται στους 120 ℃, ο τροποποιημένος υπολογιστής συνήθως ξηραίνεται στους 110 ℃ για περισσότερο από 4 ώρες. Στεγνώστε για όχι περισσότερο από 10 ώρες. Γενικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κριθεί η διέλαση του αέρα αρκετά ξηρή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 20% της πρώτης ύλης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το 100% της πρώτης ύλης. Το πραγματικό ποσό εξαρτάται από τις απαιτήσεις ποιότητας του προϊόντος. Τα επανεπεξεργασμένα υλικά δεν πρέπει να αναμιγνύονται ταυτόχρονα με διαφορετικά χρώματα, ή θα βλάπτουν σοβαρά τις ιδιότητες του τελικού προϊόντος.

Επιλογή μηχανής χύτευσης με έγχυση
Τώρα τα προϊόντα PC λόγω του κόστους και άλλων λόγων, η χρήση τροποποιημένων υλικών, ειδικά ηλεκτρικά προϊόντα, αλλά και για την αύξηση της απόδοσης φωτιά, στον επιβραδυντικό φλόγας PC και άλλα καλούπια πλαστικά προϊόντα κράμα, οι απαιτήσεις για χύτευση με έγχυση μηχανή πλαστικοποίησης είναι καλή μίγμα, αντοχή στη διάβρωση, συμβατική βίδα πλαστικοποίησης δύσκολη.

Μορφή και σχεδιασμός πύλης
Κοινή θερμοκρασία καλουπιού είναι 80-100 ℃, προσθέστε ίνες γυαλιού είναι 100-130 ℃, μικρά προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν πύλη βελόνα, το βάθος της πύλης θα πρέπει να είναι το 70% από το παχύτερο μέρος, άλλες πύλες έχουν δακτύλιο και ορθογώνιο.
Όσο μεγαλύτερη είναι η πύλη, τόσο το καλύτερο, για να μειωθεί το πλαστικό, είναι υπερβολική και προκαλεί ελαττώματα. Το βάθος εξαερισμού πρέπει να είναι μικρότερο από 0,03-0,06 mm και το κανάλι ροής πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο και πιο στρογγυλό. Η κλίση απελευθέρωσης είναι γενικά περίπου 30 ° -1.

Θερμοκρασία τήξης
Μπορεί να χρησιμοποιήσει μια μέθοδο κενής έγχυσης για να καθορίσει τη θερμοκρασία επεξεργασίας. Γενική θερμοκρασία επεξεργασίας PC είναι 270-320 ℃, μερικοί τροποποιημένοι ή χαμηλού μοριακού βάρους PC είναι 230-270 ℃.

Ταχύτητα έγχυσης
Δείτε πιο γρήγορη χύτευση ταχύτητας έγχυσης, όπως ηλεκτρικά μέρη διακόπτη. Κοινή για βραδεία ταχύτητα - ταχεία πρωτοτυποποίηση.

Πίεση στην πλάτη
Η αντίθλιψη περίπου 10bar μπορεί να μειωθεί κατάλληλα χωρίς σημάδια αέρα ή μεικτά χρώματα.

Χρόνος κράτησης
Εάν ο χρόνος παραμονής είναι πολύ μεγάλος σε υψηλή θερμοκρασία, το υλικό θα χάσει την ποιότητά του, θα απελευθερώσει CO2 και θα γίνει κίτρινο. Μην χρησιμοποιείτε κύλινδρο καθαρισμού LDPE, POM, ABS ή PA. Εφαρμόστε καθαρισμό PS.

Θέματα που χρήζουν προσοχής
Μερικοί τροποποιημένοι υπολογιστές, λόγω υπερβολικά πολλών χρόνων ανάκτησης (μείωσης μοριακού βάρους) ή διαφόρων συστατικών αναμιγνύουν ανομοιόμορφες, εύκολες στην παραγωγή σκούρων καφέ υγρές φυσαλίδες.

Έκθεση Προϊόντος

χύτευση με έγχυση

Εργοστάσιο Εμφάνιση

χύτευση με έγχυση

Σχετικά με το Rapid Direct

Όντας μια από τις καλύτερες εταιρίες παραγωγής στον κόσμο, η Rapid Direct   υπόσχεται το   πελάτες με αξιόπιστες και αξιοσημείωτες παγκόσμιες υπηρεσίες. Rapid Direct   η ομάδα αποτελείται από εξειδικευμένους και παθιασμένους ειδικούς που εργάζονται κυρίως για τη δημιουργία αξιόλογων λύσεων για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Είτε ψάχνετε για πρωτότυπο σχεδιασμό, τρισδιάστατη εκτύπωση, κατασκευή λαμαρίνας, χύτευση με έγχυση ή οποιαδήποτε άλλη σχετική με τη βιομηχανία υπηρεσία, το Rapid Direct   είναι εδώ για να σας βοηθήσει να μεγαλώσετε σε όλο το ταξίδι σας.

 

 

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Rm306, χώρος ZhiMei, αριθ. 2, Lixin Rd, Fuyong Town, Σενζέν, Κίνα, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-85276703

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-85276703

Ωρα εργασίας :9:00-18:30(ώρα Πεκίνου)

contact us