Εγχυτική χύτευση-πλαστικό δοχείο αποθήκευσης

Λεπτομέρειες υπηρεσιών
Μάρκα RapidDirect
Χώρα προέλευσης Shenzhen Κίνα
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Ελάχιστη παραγγελία 1
Μέσος χρόνος παράδοσης να είναι διαπραγματεύσιμα
Μέθοδος πληρωμής T / T, PayPal, Western Union, Visa

Εγχυτική χύτευση-πλαστικό δοχείο αποθήκευσης

Η χύτευση με έγχυση είναι η χρήση πλαστικής θερμικής πλαστικότητας, οι πρώτες πλαστικές πρώτες ύλες με περιστρεφόμενη θερμότητα τριβής και σωληνώσεων θερμικού υλικού που βοηθούνται και διαλύονται σε υγρή κατάσταση και έπειτα με πίεση έγχυσης στον σχεδιασμό της οπής του μοντέλου μετά από ψύξη σε διάφορα σχήματα του σχήματος του προϊόντος.

χύτευση με έγχυση

περιγραφή προϊόντος

Επεξεργασία χύτευσης με έγχυση: Κλείσιμο μούχλας - κόλλα έγχυσης - κόλλα κόλλας - απελευθέρωση - άνοιγμα καλουπιού - εξαγωγή του τελικού προϊόντος.

Υλικά: Το πλαστικό πλαστικό πλαστικό αναφέρεται στο πλαστικό τήγμα που μαλακώνει βαθμιαία κατά τη θέρμανση και την ψύξη, όπως η θέρμανση μπορεί να συντηχθεί για να μαλακώσει πάλι, σχηματίζοντας έτσι το κακό προϊόν μετά τη σύνθλιψη μπορεί να προσθέσει νέα υλικά για χύτευση με έγχυση. Η θερμοσκληρυνόμενη πλαστική θερμική επεξεργασία, όπως η θέρμανση, δεν θα μπορούσε να την κάνει να μαλακώσει πάλι. Και πάλι επανειλημμένα χύτευση. Θερμοσκληρυνόμενη πλαστική χύτευση, προθέρμανση χαμηλής θερμοκρασίας, από πρώτες ύλες στον σωλήνα θέρμανσης για να μαλακώσει και στη συνέχεια υψηλή πίεση σε μια κοιλότητα καλουπιού. Το καλούπι για τη διατήρηση σκλήρυνσης θέρμανσης σε υψηλές θερμοκρασίες και έπειτα για ψύξη με χύτευση. Το μειονέκτημα του θερμοσκληρυνόμενου πλαστικού δεν είναι η ανακυκλωμένη χρήση. Χρησιμοποιώντας την επεξεργασία θερμοπλαστικής χύτευσης με έγχυση.

Συνθήκες που επηρεάζουν τη διαδικασία τήξης

Θερμοκρασία τήξης κόλλας: Η θερμοκρασία τήξης είναι διαφορετική, το πλαστικό ιξώδες είναι διαφορετικό επίσης, κατά το χρόνο πλήρωσης της ροής η δυναμική κατάσταση είναι επίσης διαφορετική από τη φύση, επηρεάζεται η δημιουργία εσωτερικής τάσης, ο απαιτούμενος χρόνος ψύξης δεν είναι ο ίδιος. Αυτή είναι η επίδραση της θερμοκρασίας τήγματος, συμπεριλαμβανομένου του συνολικού χρόνου κύκλου, και η θερμοκρασία τήξης δεν επιτρέπει επίσης να αγνοήσει την επίδραση της ποιότητας του προϊόντος, εάν η υπερβολική θερμότητα μπορεί να επιφέρει φθορά πλαστικού υλικού, όπως αποικοδόμηση, αέριο αποσύνθεσης, κ.λπ., Περισσότερα θα προκαλέσουν τις γραμμές ροής του προϊόντος και τις φυσαλίδες. Επηρεάζουν την εμφάνιση και τη δύναμη του προϊόντος. Θερμοκρασία τήξης και σχεδιασμός βιδών, θερμοκρασία σωλήνα τροφοδοσίας και αντίστροφη πίεση βίδας, ταχύτητα κοχλία, όγκος έγχυσης και χρόνος κύκλου. Κάθε είδος διαφορετικών υλικών έχει ένα διαφορετικό εύρος θερμοκρασιών τήξης κατάλληλων προτάσεων. Ανατρέξτε στον κατάλογο και, στη συνέχεια, βάσει των πραγματικών αποτελεσμάτων των δοκιμών, λόγω των χαρακτηριστικών του προϊόντος, των διαφορών σχεδιασμού καλουπιού. Το πιο σημαντικό είναι, πρέπει να συμπεριληφθεί σε αυτή την κατάσταση, τα πρακτικά των ειδών χύτευσης ως διαχείριση ποιότητας.

Θερμοκρασία σωλήνα υλικού
Η ρύθμιση της θερμοκρασίας του σωλήνα υλικού είναι να ελέγχεται το υλικό της θερμοκρασίας του σωλήνα του δακτυλίου θέρμανσης, δηλ. Η πηγή θερμότητας τήξης. Ο κύριος σκοπός έχει δύο, ο ένας είναι να κάνει το αρχικό λανθάνον στον σωλήνα τροφοδοσίας και βιδώστε το κρύο σκληρό πλαστικό τήγμα, και ο κοχλίας περιστρέφεται. 2 είναι η κατασκευή του πλαστικού τμήματος της θερμικής ενέργειας που απαιτείται για να ληφθεί ένα τήγμα. Η ρύθμιση θερμοκρασίας ποικίλλει ανάλογα με την πλαστική πρώτη ύλη. Από τα δεδομένα που λαμβάνονται από την προδιαγραφή υλικού. Αλλά, γενικά, η θερμοκρασία χαμηλότερη από τη θερμοκρασία τήξης είναι περίπου 5-10 μοίρες. Λόγω της περιστροφής του κοχλία μπορεί επίσης να προκαλέσει την αιτία της θερμικής μηχανικής. Θερμοκρασία σωλήνα τροφοδοσίας. Συνήθως χωρίζεται σε τέσσερις περιόδους ελέγχου. Το καλύτερο μπορεί να ταιριάζει στο τμήμα τροφοδοσίας με βίδα, στο τμήμα συμπίεσης, στην περίοδο μέτρησης, καθώς και σε άλλες συμβουλές λήψης διαφορετικών ρυθμίσεων ελέγχου θερμοκρασίας. Επειδή η θερμοκρασία τήξης είναι η απόλυτη κατάσταση και η θερμοκρασία σωλήνα τροφοδοσίας είναι σχετική. Τα γενικά πλαστικά είναι κυρίως στο σωλήνα τροφοδοσίας στο πίσω μέρος της χαμηλής θερμοκρασίας ρύθμισης. Στη συνέχεια ρυθμίστε τη μερική αύξηση της θερμοκρασίας, μέχρι το τμήμα άκρου πυροκροτητή. Λόγω της επίδρασης της διατήρησης θερμότητας του δίκαιου είναι σχετικά απλή, λόγος συχνά κοντά στη θερμοκρασία τήξης έως την εργασία στο σπίτι. Αλλά μερικές φορές πυροβολούν ρύθμισης της ρύθμισης της άκρης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο σύρμα σύρμα, στερεοποίηση και ούτω καθεξής.
 

Εμφάνιση προϊόντος  

χύτευση με έγχυση

Εργοστάσιο Εμφάνιση  

χύτευση με έγχυση

Σχετικά με το Rapid Direct

Όντας μια από τις καλύτερες εταιρίες παραγωγής στον κόσμο, η Rapid Direct   υπόσχεται το   πελάτες με αξιόπιστες και αξιοσημείωτες παγκόσμιες υπηρεσίες. Rapid Direct   η ομάδα αποτελείται από εξειδικευμένους και παθιασμένους ειδικούς που εργάζονται κυρίως για τη δημιουργία αξιόλογων λύσεων για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Είτε ψάχνετε για πρωτότυπο σχεδιασμό, τρισδιάστατη εκτύπωση, κατασκευή λαμαρίνας, χύτευση με έγχυση ή οποιαδήποτε άλλη σχετική με τη βιομηχανία υπηρεσία, το Rapid Direct   είναι εδώ για να σας βοηθήσει να μεγαλώσετε σε όλο το ταξίδι σας.

 

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Rm306, χώρος ZhiMei, αριθ. 2, Lixin Rd, Fuyong Town, Σενζέν, Κίνα, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-85276703

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-85276703

Ωρα εργασίας :9:00-18:30(ώρα Πεκίνου)

contact us