Διαδικασία χύτευσης με έγχυση του τασάκι από βακελίτη

Λεπτομέρειες υπηρεσιών
Μάρκα RapidDirect
Χώρα προέλευσης Shenzhen Κίνα
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής διαπραγματεύσιμος
Ελάχιστη παραγγελία 1
Μέσος χρόνος παράδοσης να είναι διαπραγματεύσιμα
Μέθοδος πληρωμής T / T, PayPal, Western Union, Visa

Διαδικασία χύτευσης με έγχυση του τασάκι από βακελίτη

χύτευση με έγχυση

περιγραφή προϊόντος

Υλικό: βακελίτη   σκόνη (PF). Ο βακελίτης, επίσης γνωστός ως βακελίτης, έχει καλή απόδοση μόνωσης, που χρησιμοποιείται για την κατασκευή ηλεκτρικών συσκευών και καθημερινών βιομηχανικών προϊόντων. Είναι κατασκευασμένο κυρίως από φαινολικό πλαστικό με σκόνη ξύλου ως πληρωτικό.

Διαδικασία χύτευσης με έγχυση:

Η τήξη της σκόνης βακελίτη σε τετηγμένη κατάσταση με ρευστότητα, στη συνέχεια, εγχέεται το τήγμα βακελίτη στην κοιλότητα του καλουπιού και σχηματίζεται τασάκι βακελίτη μετά την ψύξη.

Σημεία επεξεργασίας:

Πίσω πίεση: Η πίεση έγχυσης του βακελίτη είναι γενικά μεταξύ 3-5 kg ​​/ cm2 και μπορεί να παραχθεί σύμφωνα με διαφορετικά προϊόντα και δομές προϊόντων επιλέγοντας κατάλληλη πίεση.

Ταχύτητα χύτευσης με έγχυση:   Η ταχύτητα έγχυσης του βακελίτη είναι κυρίως σε μέτρια ταχύτητα. Λόγω της καλής ρευστότητας, η χύτευση με έγχυση του βακελίτη δεν απαιτεί ιδιαίτερα υψηλή πίεση έγχυσης και η πίεση μπορεί να είναι περίπου 60 kg.

Θερμοκρασία καλουπιού:   Ο βακελίτης έχει ταχύτητα ταχύτερης μορφοποίησης και η χύτευση αρχίζει όταν η θερμοκρασία του καλουπιού πέσει κάτω από το 70 ° Γ. Συνήθως χυτεύεται σε θερμοκρασία καλουπιού 40 ° 00141 | ΝΤΟ.

Θερμοκρασία υλικού, έλεγχος θερμοκρασίας καλουπιού

Διαφορετικός τύπος πλαστικών που απαιτούνται διαφορετικές απαιτήσεις θερμοκρασίας, πλαστικό υλικό δεν είναι υγρό και η χρήση των περισσότερων από δύο ειδών μίγμα δεν είναι το ίδιο συμβαίνει, θα πρέπει να θέσει το πλαστικό υλικό ελέγχου μέσα στο πεδίο της βέλτιστης τιμής ροής, αυτά είναι συνήθως εύκολο να κάνουμε, αλλά κάποιος έλεγχος θερμοκρασίας καλουπιού είναι πιο περίπλοκος, διαφορετικά σχηματίζοντας ένα γεωμετρικό σχήμα, το μέγεθος, το πάχος της διαφορετικής απόδοσης ψύξης έχει ορισμένες απαιτήσεις, η θερμοκρασία του καλουπιού σε μεγάλο βαθμό, τον έλεγχο του χρόνου ψύξης.

Έλεγχος πίεσης και εξάτμισης

Κατάλληλη πίεση έγχυσης, η αντιστοίχιση μεταξύ της δύναμης σύσφιξης θα πρέπει να απομακρύνει το καλούπι που έχει διαχωριστεί, στην κοιλότητα του καλουπιού και τον πυρήνα που σχηματίζεται από το διάκενο στον αέρα και το αέριο που παράγεται από το πλαστικό πρέπει να προέρχεται από τη μήτρα εξαγωγής καυσαερίων, πυροβολισμό, ουλές συγκόλλησης ή εγκαύματα, μερικές φορές τα τρία ελαττώματα σχηματισμού θα εμφανίζονται κατά καιρούς στον ίδιο χώρο.

Συμπληρωματικός έλεγχος διαμόρφωσης των τμημάτων έγχυσης  

Ορισμένα πλαστικά εξαρτήματα λόγω του σχήματος και του μεγέθους των διαφορετικών, με τη θερμοκρασία και την απώλεια της αλλαγής πίεσης, θα έχουν διαφορετικές συνθήκες παραμόρφωσης και στρέβλωσης, αυτή τη στιγμή μπορεί να κάνει ορισμένα βοηθητικά εξαρτήματα να προσαρμοστούν, να λάβουν διορθωτικά μέτρα εγκαίρως μετά τον σχηματισμό τα μέρη έξω από το καλούπι, περιμένετε για τη φυσική ψύξη του, αφού μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη διόρθωση, αποτέλεσμα ρύθμισης. Εάν εξασφαλισθεί αυστηρή διαχείριση καθ 'όλη τη διαδικασία χύτευσης με έγχυση, τότε το μέγεθος των εξαρτημάτων χύτευσης με έγχυση θα είναι πολύ ιδανικός έλεγχος.  

 

Έκθεση Προϊόντος

χύτευση με έγχυση

Εργοστάσιο Εμφάνιση

χύτευση με έγχυση

Σχετικά με το Rapid Direct

Όντας μια από τις καλύτερες εταιρίες παραγωγής στον κόσμο, η Rapid Direct   υπόσχεται το   πελάτες με αξιόπιστες και αξιοσημείωτες παγκόσμιες υπηρεσίες. Rapid Direct   η ομάδα αποτελείται από εξειδικευμένους και παθιασμένους ειδικούς που εργάζονται κυρίως για τη δημιουργία αξιόλογων λύσεων για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Είτε ψάχνετε για πρωτότυπο σχεδιασμό, τρισδιάστατη εκτύπωση, κατασκευή λαμαρίνας, χύτευση με έγχυση, ή οποιαδήποτε άλλη σχετική με την κατασκευή υπηρεσίες, το Rapid Direct   είναι εδώ για να σας βοηθήσει να μεγαλώσετε σε όλο το ταξίδι σας.

 

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Rm306, χώρος ZhiMei, αριθ. 2, Lixin Rd, Fuyong Town, Σενζέν, Κίνα, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-85276703

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-85276703

Ωρα εργασίας :9:00-18:30(ώρα Πεκίνου)

contact us