Διαδικασία χύτευσης με έγχυση πολυπροπυλενικού πλαστικού κυπέλλου

Λεπτομέρειες υπηρεσιών
Μάρκα RapidDirect
Χώρα προέλευσης Shenzhen Κίνα
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής διαπραγματεύσιμος
Ελάχιστη παραγγελία 1
Μέσος χρόνος παράδοσης να είναι διαπραγματεύσιμα
Μέθοδος πληρωμής T / T, PayPal, Western Union, Visa

Διαδικασία χύτευσης με έγχυση πολυπροπυλενικού πλαστικού κυπέλλου

Η χύτευση με έγχυση είναι μια μέθοδος χύτευσης βιομηχανικών προϊόντων. Τα προϊόντα είναι συνήθως κατασκευασμένα από καουτσούκ ή πλαστικό, μπορούν επίσης να χωριστούν σε χύτευση με έγχυση. Η ένεση   η μηχανή χύτευσης είναι το θερμοπλαστικό ή θερμοσκληρυνόμενο υλικό χρησιμοποιώντας πλαστικό καλούπι χύτευσης κατασκευασμένο από πλαστικά προϊόντα διαφόρων σχημάτων του κύριου εξοπλισμού χύτευσης μέσω της μηχανής χύτευσης με έγχυση και του καλουπιού για να επιτευχθεί.

χύτευση με έγχυση

Περιγραφή προϊόντος:

1,   Πρώτη ύλη: Πολυπροπυλένιο (PP), |   μπορεί να παρουσιάσει   διαφορετικά χρώματα προσθέτοντας   διαφορετικές χρωστικές ουσίες. Pure PP είναι ημιδιαφανές λευκό ελεφαντόδοντο και μπορεί να βαφεί σε διάφορα χρώματα.PP βαφή γενικά μηχανές χύτευσης με έγχυση μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο masterbatch. Ανεξάρτητα στοιχεία πλαστικοποίησης που βελτιώνουν την ανάμειξη στη μηχανή ramada μπορούν επίσης να βαφτούν με γραφίτη. Εξωτερική χρήση προϊόντων, που γενικά χρησιμοποιούν σταθεροποιητή UV και γεμάτη άνθρακα. Μην χρησιμοποιείτε περισσότερο από το 15% του ανακυκλωμένου υλικού ή αυτό θα προκαλέσει μείωση της αντοχής και του αποχρωματισμού. Η χύτευση με έγχυση PP γενικά δεν απαιτεί ειδική επεξεργασία ξήρανσης.

2, Σχεδιασμός μούχλας και μαρκαρίσματος   πύλη:    

Η θερμοκρασία του καλουπιού μπορεί να είναι     50-90 ° C, η θερμοκρασία του πυρήνα μπορεί να είναι   5 ° C χαμηλότερη από τη θερμοκρασία της κοιλότητας, η διάμετρος του δρομέα μπορεί να είναι     4-7 mm, το μήκος της θύρας της βελόνας μπορεί να είναι 1-1,5 mm και η διάμετρος μπορεί να είναι μικρότερη από 0,7 mm.

3, Ρύθμιση θερμοκρασίας τήξης: |

Το σημείο τήξης του PP είναι 160-175 ° C, η θερμοκρασία αποσύνθεσης είναι 350 ° C, αλλά η ρύθμιση θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έγχυσης δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 275 ° C, η θερμοκρασία τήξης μπορεί να είναι   240 ° ΝΤΟ.

4, Έλεγχος ταχύτητας χύτευσης με έγχυση:

   Για να μειώσουμε την εσωτερική τάση και την παραμόρφωση, μπορούμε να επιλέξουμε την έγχυση υψηλής ταχύτητας. Εάν η επιφάνεια του μοτίβου έχει μια ελαφριά και σκοτεινή ράβδωση απλωμένη από την πύλη, χρησιμοποιήστε την ένεση χαμηλής ταχύτητας και υψηλότερη θερμοκρασία καλουπιού.

5, Διαμόρφωση πίεσης έγχυσης με έγχυση:  

Χρησιμοποιήστε υψηλότερη πίεση έγχυσης (1500-1800 bar) και πίεση συγκράτησης (περίπου 80% της πίεσης έγχυσης). Διατήρηση   πίεση στο 95% της πλήρους διαδρομής και χρησιμοποιήστε μεγαλύτερο χρόνο κράτησης.

6,   Μεταποίηση των προϊόντων: |

Προκειμένου να αποφευχθεί η παραμόρφωση της συστολής που προκαλείται από την μετα-κρυσταλλοποίηση, το προϊόν πρέπει γενικά να βυθιστεί σε ζεστό νερό.

7, χειροκίνητη επεξεργασία:

Περικοπή των άκρων με λεπίδα ή ψαλίδι.

Έκθεση Προϊόντος

χύτευση με έγχυση

Εργοστάσιο Εμφάνιση  

χύτευση με έγχυση

Σχετικά με το Rapid Direct

Ιδρύθηκε το 2014, η ταχεία άμεση έχει κάνει μια συνεπή προσπάθεια να μάθει ενώ μεγαλώνει, η οποία έχει γίνει η τελική μας δύναμη. Μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τους ανταγωνιστές μας, το ταξίδι μας ήταν εξειδικευμένο, στο οποίο έχουμε βγάλει αξιόπιστες κατασκευαστικές λύσεις για την ευκολία των πελατών μας. Έχουμε επίγνωση της δύσκολης και σύγχυσης πορείας που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι πελάτες κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Ως εκ τούτου, αναλάβαμε το προβάδισμα για την κατασκευή των απαιτούμενων προϊόντων με τον πλέον οικονομικά αποδοτικό τρόπο και με τα υψηλότερα αποδεδειγμένα πρότυπα ποιότητας.

Όντας μια από τις καλύτερες εταιρίες παραγωγής στον κόσμο, η Rapid Direct   υπόσχεται το   πελάτες με αξιόπιστες και αξιοσημείωτες παγκόσμιες υπηρεσίες. Rapid Direct   η ομάδα αποτελείται από εξειδικευμένους και παθιασμένους ειδικούς που εργάζονται κυρίως για τη δημιουργία αξιόλογων λύσεων για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Είτε ψάχνετε για πρωτότυπο σχεδιασμό, τρισδιάστατη εκτύπωση, κατασκευή λαμαρίνας, χύτευση με έγχυση, ή οποιαδήποτε άλλη σχετική με την κατασκευή υπηρεσίες, το Rapid Direct   είναι εδώ για να σας βοηθήσει να μεγαλώσετε σε όλο το ταξίδι σας.

 

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Rm306, χώρος ZhiMei, αριθ. 2, Lixin Rd, Fuyong Town, Σενζέν, Κίνα, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-85276703

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-85276703

Ωρα εργασίας :9:00-18:30(ώρα Πεκίνου)

contact us