Κατασκευή λαμαρίνας από ανοξείδωτο χάλυβα

Λεπτομέρειες υπηρεσιών
Μάρκα RapidDirect
Χώρα προέλευσης Shenzhen Κίνα
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής διαπραγματεύσιμος
Ελάχιστη παραγγελία 1
Μέσος χρόνος παράδοσης να είναι διαπραγματεύσιμα
Μέθοδος πληρωμής T / T, PayPal, Western Union, Visa

Κατασκευή λαμαρίνας από ανοξείδωτο χάλυβα

Σε γενικές γραμμές, κυρίως από την εμφάνιση του προϊόντος, το μέγεθος, τις επιδόσεις, για να επαληθεύσει την ποιότητα του προϊόντος είναι ανεπιφύλακτη, και κατασκευαστής λαμαρίνα στο μέγεθος του προϊόντος, η δομή, η ποιότητα των επιδόσεων παίζει καθοριστικό ρόλο, και η επεξεργασία των λαμαρινών μετά την εμφάνιση των προϊόντων μετά την επεξεργασία της ποιότητας καθορίζει άμεσα τη διαδικασία από την ποιότητα των προϊόντων την εμφάνιση της επεξεργασίας επιφανειών και το κόστος επεξεργασίας επιφανειακής επεξεργασίας, έτσι τα προϊόντα σε διαδικασία κατεργασίας λαμαρίνας, η εμφάνιση των εξαρτημάτων του προϊόντος, το μέγεθος, τις επιδόσεις, ο έλεγχος είναι πολύ σημαντική .

κατασκευή μεταλλικών φύλλων

Περιγραφή προϊόντος:

Επεξεργασία: κατασκευή λαμαρινών

Υλικό: Δεν υπάρχουν προφανείς μαύρες κηλίδες, σημεία διάβρωσης στην επιφάνεια των πρώτων υλών και καμία προφανή αποτύπωση, γρατζουνιά, παραμόρφωση και άλλα ελαττώματα των ίδιων των υλικών. Για να κατασκευαστεί ένα προϊόν, οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για τα εξαρτήματα και τα εξαρτήματά του πρέπει να είναι της ίδιας μάρκας και ίδιας προέλευσης. Για να αποφευχθεί η χρήση πρώτων υλών από δύο πηγές για το ίδιο προϊόν δεν μπορεί να εξασφαλιστεί η συνέπεια του προϊόντος. Τα κοινά μας υλικά είναι ηλεκτρολυτική πλάκα (γαλβανισμένη πλάκα): SECC, ψυχρή πλάκα: SPCC, πλάκα αλουμινίου-ψευδαργύρου, ανοξείδωτο χάλυβα: SUS, χαλκός: Cu, πλάκα αλουμινίου: AL.

Λείανση: Η λοξότμηση (δεξιά γωνία) πρέπει να είναι ομαλή μετάβαση, το μέγεθος της λοξότμησης πρέπει να συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του σχεδίου, χωρίς φαινόμενο ρυμούλκησης. Το σημάδι του μαχαιριού πρέπει να αφαιρεθεί και η άκρη να μην είναι οδοντωτή ή υποταινού. Οι αιχμηρές γωνίες πρέπει να είναι αμβλεία χωρίς παράλειψη. Μην καταστρέφετε το στρώμα ψευδαργύρου στην επιφάνεια του προϊόντος κατά τη στίλβωση και μην καταθέτετε τετράγωνη οπή πλαγίως ή αρκεί το μέγεθος να είναι πολύ μεγάλο όταν το σημάδι κοπής και το καρφί μπαίνουν στην τετράγωνη οπή.

Κάμψη: η καμπτική κατεύθυνση πρέπει να είναι σύμφωνη με το σχέδιο. ο έλεγχος αντοχής μεγέθους της κάμψης πρέπει να πληροί τις απαιτήσεις του σχεδίου (σημειώστε ότι ο έλεγχος μεγέθους της κάμψης πρέπει να λαμβάνει υπόψη το επίδομα ψεκασμού, το μέγεθος των τμημάτων στο σχέδιο του πελάτη είναι το μέγεθος μετά την επιφανειακή επεξεργασία). και τη γωνία, καθώς δεν υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις γενικά για τον έλεγχο 1 & deg.   για την κάμψη του μη κανονικού ελέγχου σημείων διπλώματος. δοκιμή ταιριάσματος των ταιριαστών εξαρτημάτων μετά από κάμψη, κατά πόσο ολόκληρα τα τμήματα του μηχανήματος και οι τρύπες εξαρτημάτων ευθυγραμμίζονται, το χάσμα τοποθέτησης και η διαφορά σπασίματος συμφωνούν με τα πρότυπα ελέγχου των πελατών μετά τη συναρμολόγηση.

Tong chong: Η κατεύθυνση της διάστασης πρέπει να πληροί τις απαιτήσεις του σχεδίου, εάν η βλάβη πίεσης χρειάζεται επιφανειακή επεξεργασία, προσπαθήστε να πάτε ευθεία, επιθεώρηση με ταιριαστά μέρη για την πραγματική επιθεώρηση, η επιφάνεια δεν θα πρέπει να έχει προφανή αποτύπωση, ανάγλυφη, και άλλα ελαττώματα.

Φρεζάρισμα: το burr πρέπει να αφαιρεθεί καθαρό, να αφαιρέσετε το burr μετά το burr χρησιμοποιείται γενικά μεγαλύτερο από το τρύπημα κομμάτι λοξότμητο, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το κτύπημα μηχάνημα αφαίρεσης αφαίρεση επιφανειακή επεξεργασία δεν μπορεί να καλύψει? για να πιέζετε τα παξιμάδια περικοπής γύρω από την οπή για να γκρεμίζετε δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλα για να αποφύγετε το φαινόμενο παξιμαδιού πίεσης παξιμαδιών με χαλαρά παξιμάδια.

κατασκευή μεταλλικών φύλλων

Έκθεση Προϊόντος

κατασκευή μεταλλικών φύλλων

Εργοστάσιο Εμφάνιση

κατασκευή μεταλλικών φύλλων

Σχετικά με το RapidDirect

Όντας μια από τις καλύτερες εταιρίες παραγωγής στον κόσμο, η Rapid Direct   υπόσχεται το   πελάτες με αξιόπιστες και αξιοσημείωτες παγκόσμιες υπηρεσίες. Rapid Direct   η ομάδα αποτελείται από εξειδικευμένους και παθιασμένους ειδικούς που εργάζονται κυρίως για τη δημιουργία αξιόλογων λύσεων για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Είτε ψάχνετε για πρωτότυπο σχεδιασμό, τρισδιάστατη εκτύπωση, κατασκευή λαμαρίνας, χύτευση, ή οποιαδήποτε άλλη σχετική με την κατασκευή υπηρεσιών, η Rapid Direct   είναι εδώ για να σας βοηθήσει να μεγαλώσετε σε όλο το ταξίδι σας.

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Rm306, χώρος ZhiMei, αριθ. 2, Lixin Rd, Fuyong Town, Σενζέν, Κίνα, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-85276703

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-85276703

Ωρα εργασίας :9:00-18:30(ώρα Πεκίνου)

contact us