Sheet Metal Fabrication-από ανοξείδωτο χάλυβα OEM ακριβείας Sheet Metal Σφράγιση

Λεπτομέρειες υπηρεσιών
Μάρκα RapidDirect
Χώρα προέλευσης Shenzhen Κίνα
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής διαπραγματεύσιμος
Ελάχιστη παραγγελία 1
Μέσος χρόνος παράδοσης να είναι διαπραγματεύσιμα
Μέθοδος πληρωμής T / T, PayPal, Western Union, Visa

Κατασκευή λαμαρίνας από ανοξείδωτο χάλυβα Σφραγίδα λαμαρίνας ακριβείας OEM |

Με τη διάδοση της κατασκευής λαμαρίνας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν την κατασκευή λαμαρινών κατά την επεξεργασία των προϊόντων. Σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες κοπής, η κατασκευή λαμαρίνας έχει τα πλεονεκτήματα της υψηλής ταχύτητας, υψηλής ακρίβειας και υψηλής προσαρμοστικότητας, λεπτών σχισμών, μικρής θερμικής πληγείσας περιοχής (μικρής παραμόρφωσης), καλής ποιότητας τελικής κοπής, αθόρυβης κοπής και παρόμοιας ομάδας ζώνης συγκόλλησης και απόδοσης στο βασικό υλικό. Και η επεξεργασία χρειάζεται μόνο ένα απλό στήριγμα, δεν μούχλα, μπορεί να αντικαταστήσει τη χρήση της σύνθετης μεθόδου επεξεργασίας κοπής μήτρα, μπορεί να συντομεύσει σημαντικά τον κύκλο παραγωγής, να μειώσει το κόστος παραγωγής. Στην RD, η εξατομικευμένη κατασκευή λαμαρίνας, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών κοπής λέιζερ και κοπής με νερό, κ.λπ.

κατασκευή μεταλλικών φύλλων

 

Περιγραφή προϊόντος:

Υλικό: ανοξείδωτο χάλυβα; ισχυρότερος   σκληρότητα, σφράγιση   δεν είναι εύκολο να παραμορφωθούν, Τα υλικά φύλλου μετάλλων είναι γενικά μέταλλα, τα πλαστικά υλικά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως επεξεργασία λαμαρίνας

Blanking: Blanking σύμφωνα με τις διαφορετικές μεθόδους επεξεργασίας, μπορεί να χωριστεί σε γενική διάτρηση, μια σειρά διάτρησης, το υλικό μηχανής κοπής, κοπή λέιζερ, αιολική μόνωση, λόγω των διαφορετικών μεθόδων επεξεργασίας, η τεχνολογία επεξεργασίας blaring είναι επίσης διαφορετική. Οι κύριες μέθοδοι αφαίρεσης των λαμαρινών είναι NC και κοπή λέιζερ

Κοπή:   Πάρτε ένα μεγάλο κομμάτι από προετοιμασμένο υλικό και κόψτε το με ένα λέιζερ.

Σφράγιση: Βαθιά ράβδωση: Η ακτίνα στρογγυλεμένων γωνιών μεταξύ του πυθμένα του τεμαχίου έλξης και του ευθύγραμμου τοιχώματος πρέπει να είναι μεγαλύτερη από το πάχος της πλάκας, δηλαδή το R πρέπει να είναι μεγαλύτερο από το t. Για να διευκολυνθεί το σχέδιο, η μέγιστη ακτίνα στρογγυλεμένων γωνιών πρέπει να είναι μικρότερη ή ίση με 8 φορές το πάχος της πλάκας. Το πάχος του τεντωμένου υλικού ποικίλλει λόγω των διαφορετικών τάσεων σε διαφορετικά σημεία. Γενικά, το κέντρο του πυθμένα παραμένει το ίδιο πάχος, οι κάτω στρογγυλεμένες γωνίες γίνονται λεπτότερες, η κορυφή κοντά στο κυρτό   γίνεται παχύτερο και οι στρογγυλεμένες γωνίες γύρω από την ορθογώνια τάνυση γίνονται παχύτερες.

Χρώμα: Γαλβανισμός. Επιμετάλλωση με νικέλιο. Επικάλυψη της επιφάνειας με ψευδάργυρο ή νικέλιο για την αποφυγή της οξείδωσης και της διάβρωσης της επιφάνειας.

Επιφάνεια: παθητικοποίηση αποστείρωσης ή γαλβανισμένη, η αντοχή στην οξείδωση του υλικού ενισχύεται με τη μετεπεξεργασία.

Βαθμός: SUS201, SUS304, SUS316, A2-70, A2-80, A4-80, 4.8 6.8 8.8 10.9 12.9, υπάρχουν πολλές ποιότητες λαμαρίνας, χάλυβα, σιδήρου και ούτω καθεξής.

Μεταχειρισμένα: Μηχανήματα δομικών κατασκευών, α   μέρος που γίνεται με μια κοινή διαδικασία μεταλλικών φύλλων, που χρησιμοποιείται συνήθως σε κατασκευαστικά και βιομηχανικά μηχανήματα.

κατασκευή μεταλλικών φύλλων

Έκθεση Προϊόντος

κατασκευή μεταλλικών φύλλων

Εργοστάσιο Εμφάνιση

κατασκευή μεταλλικών φύλλων

Σχετικά με το RapidDirect

Όντας μια από τις καλύτερες εταιρίες παραγωγής στον κόσμο, η Rapid Direct   υπόσχεται το   πελάτες με αξιόπιστες και αξιοσημείωτες παγκόσμιες υπηρεσίες. Rapid Direct   η ομάδα αποτελείται από εξειδικευμένους και παθιασμένους ειδικούς που εργάζονται κυρίως για τη δημιουργία αξιόλογων λύσεων για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Είτε ψάχνετε για πρωτότυπο σχεδιασμό, τρισδιάστατη εκτύπωση, κατασκευή λαμαρίνας, χύτευση, ή οποιαδήποτε άλλη σχετική με την κατασκευή υπηρεσίες, το Rapid Direct   είναι εδώ για να σας βοηθήσει να μεγαλώσετε σε όλο το ταξίδι σας.

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Rm306, χώρος ZhiMei, αριθ. 2, Lixin Rd, Fuyong Town, Σενζέν, Κίνα, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-85276703

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-85276703

Ωρα εργασίας :9:00-18:30(ώρα Πεκίνου)

contact us