3D κοσμήματα εκτύπωσης

Λεπτομέρειες υπηρεσιών
Μάρκα RapidDirect
Σειριακός αριθμός ABS
Χώρα προέλευσης Shenzhen Κίνα
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής διαπραγματεύσιμος
Ελάχιστη παραγγελία 1
Μέσος χρόνος παράδοσης να είναι διαπραγματεύσιμα
Μέθοδος πληρωμής T / T, PayPal, Western Union, Visa

Πώς να κάνει ένα 3d κοσμήματα εκτύπωσης

3d εκτύπωση

3D σχεδιασμός καλουπιών

Ένα μοναδικό σχέδιο είναι ένας από τους κύριους τρόπους για να δημιουργήσετε μοναδικά κοσμήματα. Οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν ένα ιδανικό μοντέλο δαχτυλιδιών δαχτυλιδιών μέσω λογισμικού 3D μοντελοποίησης και στη συνέχεια να το στείλουν στο κοσμηματοπωλείο. Αν δεν γνωρίζετε πώς να φτιάξετε το δικό σας μοντέλο με τη χρήση λογισμικού, δεν έχει σημασία. Εφόσον ενημερώσετε τον σχεδιαστή κοσμημάτων για την ιδέα σας, ο σχεδιαστής θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το μοντέλο με το χέρι σύμφωνα με την ιδέα σας και τελικά να δημιουργήσετε ένα τρισδιάστατο διάγραμμα αποτελεσμάτων για να δείτε μέχρι να είστε ικανοποιημένοι.

Τρισδιάστατη εκτύπωση καλουπιού κεριού

Το κόσμημα είναι συνήθως πολύτιμο μέταλλο και ο τρισδιάστατος μεταλλικός εκτυπωτής δεν είναι κατάλληλος για την παραγωγή τέτοιων πολύπλοκων και πολύπλοκων μικρών προϊόντων. Επί του παρόντος, η διαδικασία χύτευσης κεριού χρησιμοποιείται ακόμα, και το πιο κρίσιμο καλούπι κεριού γίνεται με τεχνολογία 3D εκτύπωσης. Η βιομηχανία κοσμημάτων ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ συνήθως τον εκτυπωτή 3D DLP, ο οποίος είναι η τεχνολογία 3D εκτύπωσης με την υψηλότερη ακρίβεια προς το παρόν. Με τη χρήση ειδικού υγρού φωτοευαίσθητου ρητινούχου κεριού ρητίνης, μπορεί να παραχθεί ένα τέλειο καλούπι κεριού, με ακρίβεια μέχρι το επίπεδο των μικρών και ο σχεδιασμός μείωσης μπορεί να γίνει με ελάχιστες λεπτομέρειες.

 

Φυτικό κερί φυτικής προέλευσης

Για να εξασφαλιστεί υψηλή απόδοση και αποδοτικότητα της χαμένης χύτευσης κεριού, συνήθως, τα πολλαπλά τελικά προϊόντα χυτεύονται μαζί. Το επόμενο βήμα είναι να συγκεντρώσουμε τα μοντέλα μαζί.

Το καλούπι κεριού που έχει τυπωθεί σε 3d απεικονίζεται από τις πλεονασματικές γραμμές στήριξης και στη συνέχεια ανακινείται με καθαρισμό με ισοπροπανόλη για να απομακρυνθεί η υπολειμματική ρητίνη. Κατά τη φύτευση δένδρων, ακολουθήστε την αρχή του ελαφρού βάρους στο πάνω μέρος και το βαρύ βάρος στο κάτω μέρος. Ένα συγκολλητικό σίδερο χρησιμοποιείται για να λιώσει το ένα άκρο του ραβδιού πάνω στον δακτύλιο και το άλλο άκρο πάνω στο κύριο ραβδί, ένα βήμα που είναι γνωστό στη βιομηχανία κοσμημάτων ως φύτευση κεριών δέντρων.

Κάνετε μούχλα χύτευσης

Πριν από την έναρξη αυτού του βήματος, το δέντρο κεριών χρειάζεται να ζυγιστεί για να εκτιμηθεί η ποσότητα μετάλλου που απαιτείται για την επόμενη χύτευση.

Α. Ανακατέψτε την πάστα γύψου

Γενικά, το καλούπι γύψου χρησιμοποιείται στην κατασκευή κοσμημάτων και χρησιμοποιείται ένας αναμικτήρας κενού για την παρασκευή γύψου. Το εσωτερικό αέριο μπορεί να εξαχθεί μετά την κόλλα κόλλας για την αποφυγή φυσαλίδων. Ο λόγος είναι 1KG σκόνη γύψου + 350 ~ 400ML καθαρό νερό (θερμοκρασία νερού 20 ~ 28 ℃).

Β. Εγχάραξη

Στη συνέχεια, το δέντρο κεριών είναι κάθετα κεντραρισμένο σε ειδικό χαλύβδινο κύπελλο, και η παρασκευασμένη γύψος πολτός χύνεται σε έναν αναμικτήρα κενού. Ο χρόνος γεμίσματος πρέπει να ελέγχεται αυστηρά εντός 9 λεπτών και να παραμένει σε κενό για 20-30 λεπτά για τη σκλήρυνση. Αφαιρέστε και περιμένετε σε θερμοκρασία δωματίου για 3 ώρες πριν αφαιρεθεί το καλούπι.

Γ. Αποκήρωση με πύρωση

Τα καλούπια κεριού μπορούν επίσης να εξατμιστούν κατά τη διάρκεια της έκχυσης, αλλά λόγω της ακρίβειας και της πολυπλοκότητας της υφής του κοσμήματος, είναι απαραίτητο να αφαιρεθεί το κερί πριν από τη χύτευση, πράγμα που επίσης ενισχύει την απόδοση του καλουπιού γύψου.

Ρίχνει χύτευση

Μετά την τήξη και την ηλεκτρική σκούπα της υπολογισμένης ποσότητας μετάλλου, εφαρμόστε την πίεση και εισάγετε το στο καλούπι γύψου με μηχανή αναστροφής ενδιάμεσης συχνότητας, βγάλτε το έξω και αφήστε το να κρυώσει φυσικά για 5 ~ 10 λεπτά και, στη συνέχεια, πλήρως δροσισμένο σε νερό.

Επεξεργασία και φινίρισμα

Κόψτε το δαχτυλίδι από τον κορμό, μετά το στίλβωμα, το στίλβωμα, το διαμάντι και ούτω καθεξής, ένα δαχτυλίδι που ανήκει στο δικό του σχέδιο έχει τελειώσει.

Το σημερινό ιδιαίτερα ανεπτυγμένο βιομηχανικό επίπεδο έχει βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής μας, αλλά με τη συνεχή βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων, πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να κουράζονται από προϊόντα cookie-cutter. Με την ανάπτυξη αναδυόμενων τεχνολογιών όπως η βιομηχανία 3D εκτύπωσης, η εξατομικευμένη προσαρμογή γίνεται μια τάση σε πολλές βιομηχανίες.

Εκθεση Προϊόντος

3d εκτύπωση

 

Εργοστασιακή παράσταση

3d εκτύπωση

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Rm306, χώρος ZhiMei, αριθ. 2, Lixin Rd, Fuyong Town, Σενζέν, Κίνα, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-85276703

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-85276703

Ωρα εργασίας :9:00-18:30(ώρα Πεκίνου)

contact us