3D φορτηγό εκτύπωσης

Λεπτομέρειες υπηρεσιών
Μάρκα RapidDirect
Χώρα προέλευσης Shenzhen Κίνα
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής διαπραγματεύσιμος
Ελάχιστη παραγγελία 1
Μέσος χρόνος παράδοσης να είναι διαπραγματεύσιμα
Μέθοδος πληρωμής T / T, PayPal, Western Union, Visa

Τεχνολογία 3D εκτύπωσης

3d εκτύπωση

SLS / SLM

Η ιδέα της SLM παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από το Ινστιτούτο Fraunhofer στη Γερμανία το 1995. Η αρχή της SLS και της SLM είναι παρόμοια με την τεχνολογία 3d εκτύπωσης και η κόλλα μετατρέπεται σε δέσμη laser. Σάρωση πριν από την έναρξη της δέσμης λέιζερ υψηλής πυκνότητας ισχύος, οριζόντια κεραμιδική σκόνη μεταλλικού κυλίνδρου σκόνης προς τον πρώτο θάλαμο επεξεργασίας υποστρώματος και στη συνέχεια η δέσμη λέιζερ θα πραγματοποιείται σύμφωνα με την τρέχουσα στρώση πληροφοριών περιγράμματος επιλεκτικά για να λιώσει το υπόστρωμα σκόνης, να επεξεργαστεί το περίγραμμα της τρέχουσας στρώσης και στη συνέχεια να μεταφερθεί στο επόμενο στρώμα για επεξεργασία, έτσι τα στρώματα επεξεργασίας, μέχρι την τελική επεξεργασία των εξαρτημάτων.

Κύρια υλικά: πλαστικό, κερί, κεραμικό, σκόνη μετάλλου

Πλεονεκτήματα: σύνθετα εξαρτήματα μπορούν να κατασκευαστούν χωρίς υποστήριξη.

Μειονεκτήματα: λόγω της πυκνότητας επικόλλησης της κόλλας, η πυκνότητα ορισμένων προϊόντων τεχνολογίας 3D δεν είναι υψηλή.

 

3DP

3DP, επίσης γνωστό ως αυτοκόλλητο τζετ, με εκτύπωση σκόνης inkjet. Αυτή η τεχνολογία εκτύπωσης 3D συνεργάζεται στενότερα με την παραδοσιακή δισδιάστατη εκτύπωση μελανιού. Παρόμοια με τη διαδικασία SLS, η τεχνολογία 3DP καθιστά επίσης μέρη με τη συγκόλληση σκόνης σε ένα σύνολο, αλλά δεν συνδέεται με τήξη με λέιζερ αλλά με το συνδετικό υλικό που εκτοξεύεται από το ακροφύσιο για να ολοκληρωθεί η εργασία συγκόλλησης.

Ως μία από τις τεχνολογίες τρισδιάστατης εκτύπωσης, η τεχνολογία 3DP είναι η πιο ελπιδοφόρα τεχνολογία ταχείας προτυποποίησης μετά από SLS, FDM και άλλες ευρέως χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες γρήγορου σχεδιασμού πρωτοτύπων.3DP έχει προσελκύσει την προσοχή πολλών εξαιρετικών εταιρειών εκτύπωσης 3D.

Κύρια υλικά: χαλαζιακή άμμος, κεραμική σκόνη, σκόνη γύψου και άλλα αναλώσιμα σε σκόνη

Πλεονεκτήματα: δεν υπάρχει λέιζερ και άλλα εξαρτήματα υψηλού κόστους, χαμηλό κόστος, και εύκολο στη λειτουργία και τη συντήρηση? Γρήγορη ταχύτητα επεξεργασίας. Η τιμή των αναλωσίμων και των υλικών διαμόρφωσης είναι σχετικά φθηνή και το κόστος εκτύπωσης είναι χαμηλό.

 

FDM

Το FDM είναι συντομογραφία για τη Μοντελοποίηση Αποκομιδωμένης Αποθέσεως. Η τεχνολογία αναπτύχθηκε από τον Αμερικανό επιστήμονα Scott Crump το 1988. Για την κατανόηση της τεχνολογίας FDM γενικά, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ υψηλή θερμοκρασία για να λιώσει τα υλικά σε υγρή κατάσταση, η οποία εκτοξεύεται μέσω ενός ακροφυσίου που μπορεί να κινηθεί προς την κατεύθυνση xy και τελικά τρισδιάστατα αντικείμενα σε τρισδιάστατο χώρο.

Κύρια υλικά: πολυπροπυλένιο, κερί χύτευσης ABS, κλπ

Πλεονεκτήματα: χαμηλό κόστος, απλή δομή, υψηλή απόδοση χρήσης των πρώτων υλών.

Μειονεκτήματα: σχετικά αργή ταχύτητα χύτευσης, ακροφύσιο επιρρεπής σε παρεμπόδιση, ακατάλληλη συντήρηση.

 

SLA

Η τεχνολογία στερεοσκοπικής λιθογραφίας SLA λαμβάνει φωτοευαίσθητη ρητίνη ως πρώτη ύλη και το λέιζερ USES ελέγχεται από υπολογιστή για να ανιχνεύει το σημείο της επιφάνειας της φωτοευαίσθητης ρητίνης σε σημείο ανάλογα με τις πληροφορίες κάθε τμήματος στρώματος του τμήματος. Το λεπτό στρώμα ρητίνης στην σαρωμένη περιοχή παράγει μια αντίδραση φωτοπολυμερισμού και στερεοποιείται, σχηματίζοντας ένα λεπτό στρώμα του τμήματος. Αφού σκληρυνθεί το πρώτο στρώμα, μετακινήστε ένα στρώμα πάχους κάτω από τον πάγκο εργασίας και στη συνέχεια εφαρμόστε μια νέα στρώση υγρής ρητίνης στην επιφάνεια της προηγουμένως σκληρυνθείσας ρητίνης μέχρι να ληφθεί ένα τρισδιάστατο στερεό μοντέλο. Αυτή η μέθοδος έχει τα πλεονεκτήματα της ταχύτητας γρήγορης διαμόρφωσης, της υψηλής αυτοματοποίησης, του αυθαίρετου σύνθετου σχήματος και της υψηλής διαστασιακής ακρίβειας και χρησιμοποιείται κυρίως για την ταχεία παραγωγή πρωτότυπων τεμαχίων σύνθετου και υψηλής ακρίβειας.

Κύρια υλικά: υγρή φωτοευαίσθητη ρητίνη, κλπ

Πλεονεκτήματα: υψηλή ακρίβεια χύτευσης. Η πυκνότητα πυροσυσσωμάτωσης των τμημάτων είναι καλή.

Μειονεκτήματα: πρόβλημα στη μεταγενέστερη επεξεργασία. Η δευτερογενής θεραπεία είναι ένα σοβαρό πρόβλημα.

 

   Εκτύπωση προϊόντων 3D εκτύπωσης

3d εκτύπωση

 

Εργοστασιακή παράσταση

3d εκτύπωση

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Rm306, χώρος ZhiMei, αριθ. 2, Lixin Rd, Fuyong Town, Σενζέν, Κίνα, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-85276703

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-85276703

Ωρα εργασίας :9:00-18:30(ώρα Πεκίνου)

contact us