Παραγωγή λαμαρίνας-προσαρμοσμένη κατασκευή στηρίγματος μετάλλου

Λεπτομέρειες υπηρεσιών
Μάρκα RapidDirect
Χώρα προέλευσης Shenzhen Κίνα
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής διαπραγματεύσιμος
Ελάχιστη παραγγελία 1
Μέσος χρόνος παράδοσης να είναι διαπραγματεύσιμα
Μέθοδος πληρωμής T / T, PayPal, Western Union, Visa

Παραγωγή λαμαρίνας-προσαρμοσμένη κατασκευή στηρίγματος μετάλλου

Περιγραφή προϊόντος:

Η επεξεργασία λαμαρίνας αντιπροσωπεύει το ένα τρίτο της επεξεργασίας μετάλλων, η ευρεία εφαρμογή της, σχεδόν σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Επεξεργασία λαμαρίνας της διαδικασίας κοπής, όχι μόνο κοπή με λέιζερ, κοπή με πλάσμα, κοπή με φλόγα, ψαλίδια, σφράγιση και ούτω καθεξής. Η κοπή λέιζερ αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια. Στο πεδίο της κοπής μεταλλικών πλακών, από την πολύ λεπτή πλάκα micron έως την πλάκα πάχους δέκα χιλιοστών, όλα μπορεί να είναι τέλεια αποτελεσματική κοπή.

Πάχος: 0,5-38mm. Πιέστε το μεταλλικό φύλλο σε 0,5-38mm σύμφωνα με τις απαιτήσεις σχεδίασης του πελάτη

Κοπή λέιζερ: Κοπή πρώτων υλών με λέιζερ. Η δέσμη λέιζερ υψηλής πυκνότητας ισχύος χρησιμοποιείται για να φωτίζει το κομμένο υλικό έτσι ώστε το υλικό να θερμαίνεται γρήγορα στη θερμοκρασία εξάτμισης, την εξάτμιση και το σχηματισμό οπών. Με την κίνηση της δέσμης πάνω στο υλικό, οι οπές συνεχίζουν να σχηματίζουν ένα πολύ στενό πλάτος (όπως περίπου 0,1 mm) για να ολοκληρωθεί η κοπή του υλικού

Συγκόλληση: Σύμφωνα με τις απαιτήσεις μεγέθους προϊόντος για το αποτέλεσμα κάμψης. Πριν από τη συγκόλληση σε προστασία αερίου αργού, προστασία, ένα πρόσωπο να πάρει μια ασπίδα για να την προστατεύσει, οι άλλοι άνθρωποι να πάρει μια ασπίδα για να προστατεύσει κάτω, ο προστάτης πρέπει να συνεργαστεί με τη συγκόλληση είναι καλή, πρέπει να περιμένετε μέχρι μετά τη συγκόλληση μπορεί να χαλαρώσει το κάλυμμα μετά την ψύξη, πρέπει να δοθεί προσοχή στο πίσω μέρος της προστασίας της μονής επιφανειακής συγκόλλησης, αλλά η διπλή επιφάνεια σχηματίζει, αν δεν υπάρχει καλή προστασία, το υγρό συγκόλλησης δεν μπορεί να ρέει, δεν έχει σχήμα.

Σφράγιση: Χρησιμοποιώντας μια πρέσα διάτρησης, πιέστε το υλικό σε σχήμα.

Στίλβωση: Με το γυαλόχαρτο η απλή στίλβωση είναι σύμφωνη με τον αριθμό των ματιών που αρχίζουν από το γυαλόχαρτο με μικρά μάτια έως το γυαλόχαρτο με μεγάλα μάτια. Σε γενικές γραμμές, εάν η μεταλλική επιφάνεια είναι ήδη πολύ επίπεδη, μπορείτε να ξεκινήσετε από 600, αν δεν είναι πολύ επίπεδη, μπορείτε να ξεκινήσετε από 400 ή 200.

Χειροκίνητη στίλβωση: Αφαιρέστε το χτύπημα με το χέρι μετά από λέιζερ, ώστε η επιφάνεια να είναι ομαλότερη.

κατασκευή μεταλλικών φύλλων

Έκθεση Προϊόντος

κατασκευή μεταλλικών φύλλων

Εργοστάσιο Εμφάνιση

κατασκευή μεταλλικών φύλλων

Σχετικά με το RapidDirect

Ιδρύθηκε το 2014, η ταχεία άμεση έχει κάνει μια συνεπή προσπάθεια να μάθει ενώ μεγαλώνει, η οποία έχει γίνει η τελική μας δύναμη. Μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τους ανταγωνιστές μας, το ταξίδι μας ήταν εξειδικευμένο, στο οποίο έχουμε βγάλει αξιόπιστες κατασκευαστικές λύσεις για την ευκολία των πελατών μας. Έχουμε επίγνωση της δύσκολης και σύγχυσης πορείας που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι πελάτες κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Ως εκ τούτου, αναλάβαμε το προβάδισμα για την κατασκευή των απαιτούμενων προϊόντων με τον πλέον οικονομικά αποδοτικό τρόπο και με τα υψηλότερα αποδεδειγμένα πρότυπα ποιότητας.

Όντας μια από τις καλύτερες εταιρίες παραγωγής στον κόσμο, η Rapid Direct   υπόσχεται το   πελάτες με αξιόπιστες και αξιοσημείωτες παγκόσμιες υπηρεσίες. Rapid Direct   η ομάδα αποτελείται από εξειδικευμένους και παθιασμένους ειδικούς που εργάζονται κυρίως για τη δημιουργία αξιόλογων λύσεων για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Είτε ψάχνετε για πρωτότυπο σχεδιασμό, τρισδιάστατη εκτύπωση, κατασκευή λαμαρίνας, χύτευση, ή οποιαδήποτε άλλη σχετική με την κατασκευή υπηρεσιών, η Rapid Direct   είναι εδώ για να σας βοηθήσει να μεγαλώσετε σε όλο το ταξίδι σας.

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Rm306, χώρος ZhiMei, αριθ. 2, Lixin Rd, Fuyong Town, Σενζέν, Κίνα, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-85276703

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-85276703

Ωρα εργασίας :9:00-18:30(ώρα Πεκίνου)

contact us