Εξάρτημα κατασκευής λαμαρίνας

Λεπτομέρειες υπηρεσιών
Μάρκα RapidDirect
Χώρα προέλευσης Shenzhen Κίνα
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής διαπραγματεύσιμος
Ελάχιστη παραγγελία 1
Μέσος χρόνος παράδοσης να είναι διαπραγματεύσιμα
Μέθοδος πληρωμής T / T, PayPal, Western Union, Visa

Προσαρμοσμένη κατασκευή λαμαρίνας  

κατασκευή μεταλλικών φύλλων

περιγραφή προϊόντος

Η κατασκευή λαμαρίνας απαιτεί σχεδιασμό και σχεδιάζει το τμήμα των φύλλων των λαμαρινών, γνωστών και ως τρεις όψεις. Σκοπός του σχεδίου είναι να εκφράσει τη δομή των φύλλων μετάλλου. Σχεδιάστε ένα διάγραμμα επέκτασης. Δηλαδή, ένα περίπλοκο κομμάτι επεκτείνεται σε ένα κομμάτι.

Blanking: Το κενό NC είναι η πρώτη ανάγκη για εγγραφή διαδικασιών επεξεργασίας NC, χρησιμοποιώντας το λογισμικό προγραμματισμού, θα τραβήξετε την επέκταση του σχεδίου σε μηχανή NC NC μηχανής επεξεργασίας που μπορεί να αναγνωριστεί και στη συνέχεια σύμφωνα με τον προγραμματισμό των τμημάτων πλάκας της δομής και του σχήματος της διάτρησης έξω.

Φλάντζα:   Η φλάντζα και η οπή καπνού, βρίσκονται σε μια μικρή τρύπα στον καπνό σε μια μεγαλύτερη τρύπα, αγγίζοντας ξανά την οπή αναρρόφησης. Κάνοντας αυτό μπορεί να αυξήσει τη δύναμη, να αποφευχθεί ολισθηρό δόντια. Συνήθως χρησιμοποιείται στο πάχος της επεξεργασίας λεπτής λαμαρίνας. Όταν το πάχος είναι μεγαλύτερο, όπως το πάχος πάνω από το 2.0, 2.5, κ.λπ., μπορούμε να πιάσουμε άμεσα, φλάντζες.

Διάτρηση: Η γενική επεξεργασία της μηχανής διάτρησης έχει γωνία κοπής κοπής, διατρητική διάτρηση, χτύπημα διάτρησης, διάτρηση, διάτρηση και άλλες μεθόδους επεξεργασίας για την επίτευξη του σκοπού της επεξεργασίας.

Καρφιτσάκι με πριτσίνια, πριτσίνια, βίδα με πριτσίνια κλπ. Η μέθοδος πριτσίνωσης συνήθως ολοκληρώνεται με μηχανή διάτρησης ή με υδραυλική μηχανή πριτσίνωμα για να την πριτσίζει πάνω στα κομμάτια λαμαρίνας.

Κάμψη: διπλώστε τα 2D επίπεδα τμήματα σε τρισδιάστατα τμήματα. Η επεξεργασία του χρειάζεται ένα πτυσσόμενο κρεβάτι και ένα αντίστοιχο καλούπι κάμψης για την ολοκλήρωση της λειτουργίας.

Συγκόλληση με σύνθετα υλικά: πολλαπλά μέρη μαζί και επίτευξη του σκοπού επεξεργασίας ή μονάδων ραφής συγκόλλησης, προκειμένου να αυξηθεί η αντοχή του. Το τμήμα επεξεργασίας έχει γενικά τα εξής είδη: συγκόλληση τόξου με CO2, συγκόλληση τόξου αργού, συγκόλληση με τόξα και συγκόλληση με ρομπότ κλπ. Η επιλογή των μεθόδων συγκόλλησης είναι σύμφωνα με τις πραγματικές απαιτήσεις και το υλικό. Γενικά, η συγκόλληση με θωράκιση αερίου CO2 χρησιμοποιείται για τη συγκόλληση με σιδερένια πλάκα. Συγκόλληση με τόξο αργού για συγκόλληση πλακών αλουμινίου. Η συγκόλληση με ρομπότ χρησιμοποιείται κυρίως όταν τα μέρη του υλικού είναι μεγάλα και η ραφή συγκόλλησης είναι μεγάλη. Για παράδειγμα, για τη συγκόλληση ντουλαπιών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί συγκόλληση ρομπότ, η οποία μπορεί να εξοικονομήσει πολλές εργασίες και να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της εργασίας και την ποιότητα συγκόλλησης.

Επιφανειακή επεξεργασία: γενικά, η επιφανειακή επεξεργασία περιλαμβάνει τη φωσφορίωση της μεμβράνης του δέρματος, την επικάλυψη χρωστικών ψευδαργύρου, χρωμίου, χρώματος ψησίματος, οξείδωσης κλπ. Η μεμβράνη φωσφατικού δέρματος χρησιμοποιείται γενικά για πλάκες ψυχρής έλασης και ηλεκτρολυτική πλάκα, ο ρόλος της είναι κυρίως η επίστρωση ενός στρώματος προστατευτική μεμβράνη στην επιφάνεια του υλικού για την πρόληψη της οξείδωσης. Στη συνέχεια, μπορεί να ενισχύσει την πρόσφυση της βαφής ψησίματος. Τα χρώματα και η οξείδωση χρησιμοποιούνται συνήθως για την επεξεργασία επιφανειών από πλάκες αλουμινίου και προφίλ αλουμινίου. Η συγκεκριμένη μέθοδος επιφανειακής επεξεργασίας επιλέγεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Συναρμολόγηση: να συναρμολογούν μέρη ή εξαρτήματα με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούν ένα πλήρες υλικό. Η συναρμολόγηση είναι το τελευταίο βήμα της ολοκλήρωσης ενός υλικού. Αν το υλικό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί λόγω γρατσουνιών και μελανιών, πρέπει να ξαναγεμίζει, πράγμα που θα σπαταλάει πολύ χρόνο επεξεργασίας και θα αυξάνει το κόστος του υλικού. Ως εκ τούτου, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην προστασία του υλικού.

Παραγωγή προβολής

κατασκευή μεταλλικών φύλλων

Εργοστάσιο Εμφάνιση

κατασκευή μεταλλικών φύλλων

Σχετικά με το RapidDirect

Όντας μια από τις καλύτερες εταιρίες παραγωγής στον κόσμο, η Rapid Direct   υπόσχεται το   πελάτες με αξιόπιστες και αξιοσημείωτες παγκόσμιες υπηρεσίες. Rapid Direct   η ομάδα αποτελείται από εξειδικευμένους και παθιασμένους ειδικούς που εργάζονται κυρίως για τη δημιουργία αξιόλογων λύσεων για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Είτε ψάχνετε για πρωτότυπο σχεδιασμό, τρισδιάστατη εκτύπωση, κατασκευή λαμαρίνας, χύτευση, ή οποιαδήποτε άλλη σχετική με την κατασκευή υπηρεσιών, η Rapid Direct   είναι εδώ για να σας βοηθήσει να μεγαλώσετε σε όλο το ταξίδι σας.

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Rm306, χώρος ZhiMei, αριθ. 2, Lixin Rd, Fuyong Town, Σενζέν, Κίνα, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-85276703

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-85276703

Ωρα εργασίας :9:00-18:30(ώρα Πεκίνου)

contact us