CNC μηχανουργική κατεργασία μέρος αλουμινίου

Λεπτομέρειες υπηρεσιών
Μάρκα RapidDirect
Σειριακός αριθμός AL-6061
Χώρα προέλευσης Shenzhen Κίνα
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής διαπραγματεύσιμος
Ελάχιστη παραγγελία 1
Μέσος χρόνος παράδοσης να είναι διαπραγματεύσιμα
Μέθοδος πληρωμής T / T, PayPal, Western Union, Visa

CNC μηχανουργική κατεργασία μέρος αλουμινίου

CNC μηχανική κατεργασία, επίσης γνωστή ως CNC μηχανική κατεργασία, είναι να χρησιμοποιήσετε εργαλεία CNC μηχανικής επεξεργασίας. Επειδή η επεξεργασία CNC προγραμματίζεται μέσω επεξεργασίας ηλεκτρονικού υπολογιστή, η επεξεργασία CNC έχει τα πλεονεκτήματα της σταθερής ποιότητας επεξεργασίας, υψηλής ακρίβειας επεξεργασίας, υψηλής ακρίβειας επανάληψης, μπορεί να επεξεργαστεί σύνθετες επιφάνειες και υψηλή απόδοση επεξεργασίας.

cnc μηχανική κατεργασία

Η μέθοδος συγκέντρωσης εργαλείων είναι να διαιρέσετε τη διαδικασία εργασίας σύμφωνα με το χρησιμοποιούμενο εργαλείο και να χρησιμοποιήσετε το ίδιο εργαλείο CNC για να ολοκληρώσετε όλα τα εξαρτήματα που μπορούν να ολοκληρωθούν. Χρησιμοποιήστε το δεύτερο μαχαίρι και το τρίτο για να κάνετε ό, τι άλλο μπορούν. Με αυτόν τον τρόπο, ο αριθμός των αλλαγών εργαλείων μπορεί να μειωθεί, ο άδειος χρόνος ταξιδιού μπορεί να συμπιεστεί και τα περιττά σφάλματα εντοπισμού θέσης μπορούν να μειωθούν.

Για τμήματα CNC με μεγάλη περιεκτικότητα επεξεργασίας, τα τμήματα επεξεργασίας μπορούν να χωριστούν σε διάφορα μέρη ανάλογα με τα δομικά τους χαρακτηριστικά, όπως εσωτερική μορφή, σχήμα, επιφάνεια ή επίπεδο, κλπ. Γενικά, το επίπεδο και η επιφάνεια τοποθέτησης επεξεργάζονται πρώτα, και τότε η τρύπα επεξεργάζεται. Αρχικά, επεξεργάζονται απλά γεωμετρικά σχήματα και επεξεργάζονται τα περίπλοκα γεωμετρικά σχήματα. Πρώτον, επεξεργάζονται τα μέρη με χαμηλή ακρίβεια μηχανικής κατεργασίας και στη συνέχεια επεξεργάζονται τα εξαρτήματα με υψηλότερες απαιτήσεις ακρίβειας μηχανικής κατεργασίας.

Για τμήματα που είναι επιρρεπή σε παραμορφώσεις μηχανικής κατεργασίας CNC, υιοθετείται η μέθοδος προσδιορισμού αλληλουχίας μηχανικής κατεργασίας CNC για την διόρθωση του σχήματος λόγω πιθανής παραμόρφωσης μετά από τραχεία κατεργασία. Ως εκ τούτου, γενικά, όλες οι διεργασίες τραχιάς και λεπτής επεξεργασίας πρέπει να διαχωριστούν. Για να συνοψίσουμε, στη διαίρεση της διαδικασίας, πρέπει να εξαρτάται από τη δομή και την τεχνολογία των εξαρτημάτων, τη λειτουργία των εργαλειομηχανών, τον αριθμό των τμημάτων επεξεργασίας CNC CNC μερών, τους χρόνους εγκατάστασης και την οργάνωση παραγωγής της μονάδας. Επιπλέον, προτείνεται να υιοθετηθεί η αρχή της συγκέντρωσης των διαδικασιών εργασίας ή η αρχή της αποκέντρωσης των διαδικασιών εργασίας.

1. Το υλικό είναι αλουμίνιο 7075

2. Προγραμματισμός CNC και επιλέξτε το απαιτούμενο εργαλείο.

3. Επεξεργασία του πλευρικού τ-αυλάκι σε ένα τόρνο και την τελική εμφάνιση.  

4. Αφαιρέστε τα καρφιά και τρίψτε τα.  

 

 

Έκθεση Προϊόντος

cnc μηχανική κατεργασία

Εργοστάσιο Εμφάνιση

cnc μηχανική κατεργασία

Σχετικά με το Rapid Direct

Ιδρύθηκε το 2014, η ταχεία άμεση έχει κάνει μια συνεπή προσπάθεια να μάθει ενώ μεγαλώνει, η οποία έχει γίνει η τελική μας δύναμη. Μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τους ανταγωνιστές μας, το ταξίδι μας ήταν εξειδικευμένο, στο οποίο έχουμε βγάλει αξιόπιστες κατασκευαστικές λύσεις για την ευκολία των πελατών μας. Έχουμε επίγνωση της δύσκολης και σύγχυσης πορείας που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι πελάτες κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Ως εκ τούτου, αναλάβαμε το προβάδισμα για την κατασκευή των απαιτούμενων προϊόντων με τον πλέον οικονομικά αποδοτικό τρόπο και με τα υψηλότερα αποδεδειγμένα πρότυπα ποιότητας. Όντας μια από τις καλύτερες εταιρίες παραγωγής στον κόσμο, η Rapid Direct   υπόσχεται το   πελάτες με αξιόπιστες και αξιοσημείωτες παγκόσμιες υπηρεσίες. Rapid Direct   η ομάδα αποτελείται από εξειδικευμένους και παθιασμένους ειδικούς που εργάζονται κυρίως για τη δημιουργία αξιόλογων λύσεων για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Είτε ψάχνετε για CNC μηχανική κατεργασία, πρωτότυπο σχεδιασμό, 3D εκτύπωση, κατασκευή λαμαρίνας, χύτευση, ή οποιαδήποτε άλλη σχετική με την κατασκευή υπηρεσιών, Rapid Direct   είναι εδώ για να σας βοηθήσει να μεγαλώσετε σε όλο το ταξίδι σας.

 

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Rm306, χώρος ZhiMei, αριθ. 2, Lixin Rd, Fuyong Town, Σενζέν, Κίνα, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-85276703

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-85276703

Ωρα εργασίας :9:00-18:30(ώρα Πεκίνου)

contact us