CNC μηχανουργική κατεργασία-εξαρτήματα από κράμα αλουμινίου

Λεπτομέρειες υπηρεσιών
Μάρκα RapidDirect
Σειριακός αριθμός AL-6061
Χώρα προέλευσης Shenzhen Κίνα
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής διαπραγματεύσιμος
Ελάχιστη παραγγελία 1
Μέσος χρόνος παράδοσης να είναι διαπραγματεύσιμα
Μέθοδος πληρωμής T / T, PayPal, Western Union, Visa

CNC μηχανουργική κατεργασία-εξαρτήματα από κράμα αλουμινίου

CNC μηχανουργική κατεργασία σε τμήματα εργαλειομηχανών CNC επεξεργασίας μιας μεθόδου διαδικασίας, επεξεργασία CNC εργαλειομηχανών και παραδοσιακή διαδικασία επεξεργασίας εργαλειομηχανών από το σύνολο είναι συνεπής αλλά και έχει προφανείς αλλαγές. Μέθοδοι επεξεργασίας που χρησιμοποιούν ψηφιακές πληροφορίες για τον έλεγχο των μετατοπίσεων εξαρτημάτων και εργαλείων. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την επίλυση των προβλημάτων της ποικιλίας εξαρτημάτων, της μικρής παρτίδας, του σύνθετου σχήματος, της υψηλής ακρίβειας και για την επίτευξη υψηλής απόδοσης και αυτόματης επεξεργασίας.

cnc μηχανική κατεργασία

περιγραφή προϊόντος

Υλικό: κράμα αλουμινίου 6061,   μετά από θερμική επεξεργασία η παραγωγή προ-έντασης τεχνολογία παραγωγής υψηλής ποιότητας κράματα αλουμινίου, η αντοχή του δεν συγκρίνεται με 2 ή 7 ΧΧΧ XXX συστήματος, αλλά οι ιδιότητες του μαγνησίου και του κράματος του πυριτίου έχουν εξαιρετική απόδοση επεξεργασίας, εξαιρετικά χαρακτηριστικά συγκόλλησης και αντοχή στη διάβρωση, υψηλή ανθεκτικότητα και επεξεργασία μετά την παραμόρφωση, πυκνό υλικό χωρίς ελαττώματα και εύκολο στίλβωμα, φιλμ χρωματισμού εύκολα, εξαιρετικά αποτελέσματα οξείδωσης.

Επεξεργασία κατεργασίας: Το κέντρο μηχανικής κατεργασίας με σπείρωμα και φρεζάρισμα είναι προσαρμοσμένο για μηχανική κατεργασία. Προκειμένου να αποφευχθεί η ανοχή διαστάσεων και η ανοχή θέσης των εξαρτημάτων, το προϊόν σφίγγεται μία φορά.

Η επεξεργασία παγίδευσης: CNC μηχανική κατεργασία τρύπα οπών επεξεργασίας οπών, κατεβάζοντας το νήμα επεξεργασίας μηχανή?

Διαδικασία στίλβωσης: απομάκρυνση σκασίματος, για την αφαίρεση των σπονδύλων ή των άκρων φλας που σχηματίζονται στη διασταύρωση των τμημάτων έτσι ώστε η επιφάνεια να γίνει ομαλή.

Διαδικασία αμμοβολής: | Αφαιρέστε την επιφάνεια για 120 #. η διαδικασία καθαρισμού και κοκκοποίησης της επιφάνειας της μήτρας από την πρόσκρουση της υψηλής ταχύτητας ροής άμμου. Χρησιμοποιώντας συμπιεσμένο αέρα ως ισχύ, | η εμφάνιση στην επιφάνεια της εμφάνισης της επιφάνειας του τεμαχίου ή η αλλαγή του σχήματος, λόγω της λειαντικής πρόσκρουσης στην επιφάνεια και του αποτελέσματος κοπής, καθιστούν την επιφάνεια του τεμαχίου προς καθαριότητα και διαφορετική τραχύτητα, το κατεργαζόμενο τεμάχιο μπορεί να βελτιώσει τις μηχανικές ιδιότητες της επιφάνειας , βελτιώνοντας έτσι την αντοχή στην κόπωση του τεμαχίου εργασίας, αυξάνοντας την πρόσφυση μεταξύ της επικάλυψης και της επικάλυψής της, επεκτείνοντας την αντοχή της επίστρωσης, αλλά και στη ροή του χρώματος και της διακόσμησης.

Διαδικασία οξείδωσης: Μετά την αμμοβολή, διεξάγετε την ανοδική οξείδωση

Έκθεση Προϊόντος

cnc μηχανική κατεργασία

Εργοστάσιο Εμφάνιση

cnc μηχανική κατεργασία

Σχετικά με το Rapid Direct  

Ιδρύθηκε το 2014, η ταχεία άμεση έχει κάνει μια συνεπή προσπάθεια να μάθει ενώ μεγαλώνει, η οποία έχει γίνει η τελική μας δύναμη. Μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τους ανταγωνιστές μας, το ταξίδι μας ήταν εξειδικευμένο, στο οποίο έχουμε βγάλει αξιόπιστες κατασκευαστικές λύσεις για την ευκολία των πελατών μας. Έχουμε επίγνωση της δύσκολης και σύγχυσης πορείας που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι πελάτες κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Ως εκ τούτου, αναλάβαμε το προβάδισμα για την κατασκευή των απαιτούμενων προϊόντων με τον πλέον οικονομικά αποδοτικό τρόπο και με τα υψηλότερα αποδεδειγμένα πρότυπα ποιότητας.
Όντας μια από τις καλύτερες εταιρίες κατασκευής online στον κόσμο, υποσχόμαστε στους πελάτες μας αξιόπιστες και αξιόλογες παγκόσμιες υπηρεσίες. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους και παθιασμένους ειδικούς που εργάζονται κυρίως για τη δημιουργία αξιόλογων λύσεων για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Είτε ψάχνετε για πρωτότυπο σχεδιασμό, τρισδιάστατη εκτύπωση, CNC μηχανουργική κατεργασία, επεξεργασία πρωτοτύπου, χύτευση, ή οποιαδήποτε άλλη σχετική με την κατασκευή υπηρεσιών, η ταχεία άμεση είναι εδώ για να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

 

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Rm306, χώρος ZhiMei, αριθ. 2, Lixin Rd, Fuyong Town, Σενζέν, Κίνα, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-85276703

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-85276703

Ωρα εργασίας :9:00-18:30(ώρα Πεκίνου)

contact us