CNC μηχανική κατεργασία από ανοξείδωτο χάλυβα

Λεπτομέρειες υπηρεσιών
Μάρκα RapidDirect
Σειριακός αριθμός AL-6061
Χώρα προέλευσης Shenzhen Κίνα
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής διαπραγματεύσιμος
Ελάχιστη παραγγελία 1
Μέσος χρόνος παράδοσης να είναι διαπραγματεύσιμα
Μέθοδος πληρωμής T / T, PayPal, Western Union, Visa

CNC μηχανουργική κατεργασία   Ανοξείδωτο Σταθερό Μέρος

CNC μηχανική κατεργασία ευέλικτη, υψηλός βαθμός αυτοματισμού, ιδιαίτερα κατάλληλο για την επεξεργασία περιγράμματος σχήμα περίπλοκη καμπύλη, καμπύλα μέρη, καθώς και ένας μεγάλος αριθμός τρύπες, επεξεργασία αυλάκωσης σύνθετο κουτί, γωνιακά τμήματα, σε μια ποικιλία μικρών παραγωγής παρτίδας, η χρήση Η επεξεργασία CNC μηχανών μπορεί να επιτύχει υψηλότερα οικονομικά οφέλη.

cnc μηχανική κατεργασία

περιγραφή προϊόντος

Διαδικασία επεξεργασίας CNC

Υλικό:   Από ανοξείδωτο χάλυβα 304, Η πρώτη ύλη είναι από ανοξείδωτο χάλυβα cuboid 4-6 χιλιοστά υψηλότερο από το απαιτούμενο μήκος, πλάτος και ύψος των τμημάτων? Είναι βολικό για CNC μηχανική κατεργασία, αφήνοντας περισσότερες ακμές και γωνίες, και η γωνία λειτουργίας θα είναι μεγαλύτερη. Ωστόσο, για ακριβά υλικά όπως το PEEK, απομένουν μόνο 2-3mm, ενώ 2mm αφήνονται σε μία μονομερή ακτινική κατεύθυνση και 9mm σε αξονική κατεύθυνση για την κοπή του τόρνου CNC.

Επεξεργασία Τόρνου:   CNC προγραμματισμό, η επιλογή εργαλείων μηχανουργικής κατεργασίας για τη διεξαγωγή του τόρνου επεξεργασίας? CNC μηχανική κατεργασία πλαστικά (μεγάλα, λεπτό κέλυφος) κομμάτια θα πρέπει να εγχύονται γύψο, για να αποφευχθεί η επεξεργασία των προβλημάτων μαχαίρι και να αποτρέψει την παραμόρφωση της επεξεργασίας του προϊόντος.Όταν CNC μηχανική κατεργασία, αν είναι μεταλλικό υλικό, ψεκάζεται με ψυκτικό. Στην περίπτωση επεξεργασμένου πλαστικού, ψεκασμού αέρα και μικρής ποσότητας νερού.

Άκαμπτη κατεργασία:   CNC τόρνο για να επεξεργαστεί το μπροστινό και το πίσω χύτευση, η μέση των οκτώ τετράγωνο είναι να λάβει την επεξεργασία κοπής γραμμή.

Λεία κατεργασία:   Οι έξι   οι οπές με βιδωτές οπές διατρυπάται με CNC   φρέζα, και στη συνέχεια το σπείρωμα επεξεργάζεται με μηχανή κοπής. Βαθμός δοντιού Α, Β οδοντωτός τροχός με άξονα Α, Β και άξονας σύμφωνα με τον προχωρημένο ρυθμό του δοντιού Ο πλήρης συντονισμός, η κάθετη σταθερότητα, η ακρίβεια, η ακρίβεια είναι ιδιαίτερα υψηλή, βιδώνουν τα δόντια προς τα εμπρός και προς τα πίσω χωρίς προσπάθεια να κυκλοφορούν ελεύθερα. Ταυτόχρονα, καθορίζεται από τα εξαιρετικά επεξεργασμένα αντικείμενα, τα οποία δεν προκαλούν διαφορετικά νήματα διαφορετικού πάχους.

Χειροκίνητη επεξεργασία:   Αφαιρέστε την αιχμηρή γωνία στην επιφάνεια του προϊόντος, στη συνέχεια   γυαλίστε, και γυαλίστε την πλευρά του τμήματος στο Ra0.2.

Έκθεση Προϊόντος

cnc μηχανική κατεργασία

Εργοστάσιο Εμφάνιση  

cnc μηχανική κατεργασία

Σχετικά με το Rapid Direct  

Ιδρύθηκε το 2014, η ταχεία άμεση έχει κάνει μια συνεπή προσπάθεια να μάθει ενώ μεγαλώνει, η οποία έχει γίνει η τελική μας δύναμη. Μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τους ανταγωνιστές μας, το ταξίδι μας ήταν εξειδικευμένο, στο οποίο έχουμε βγάλει αξιόπιστες κατασκευαστικές λύσεις για την ευκολία των πελατών μας. Έχουμε επίγνωση της δύσκολης και σύγχυσης πορείας που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι πελάτες κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Ως εκ τούτου, αναλάβαμε το προβάδισμα για την κατασκευή των απαιτούμενων προϊόντων με τον πλέον οικονομικά αποδοτικό τρόπο και με τα υψηλότερα αποδεδειγμένα πρότυπα ποιότητας.
Όντας μια από τις καλύτερες εταιρίες κατασκευής online στον κόσμο, υποσχόμαστε στους πελάτες μας αξιόπιστες και αξιόλογες παγκόσμιες υπηρεσίες. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους και παθιασμένους ειδικούς που εργάζονται κυρίως για τη δημιουργία αξιόλογων λύσεων για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Είτε ψάχνετε για πρωτότυπο σχεδιασμό, τρισδιάστατη εκτύπωση, CNC μηχανική κατεργασία, επεξεργασία πρωτοτύπου, χύτευση, ή οποιαδήποτε άλλη σχετική με την κατασκευή υπηρεσιών, η ταχεία άμεση είναι εδώ για να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Rm306, χώρος ZhiMei, αριθ. 2, Lixin Rd, Fuyong Town, Σενζέν, Κίνα, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-85276703

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-85276703

Ωρα εργασίας :9:00-18:30(ώρα Πεκίνου)

contact us