Ταχεία προτυποποίηση

Υπηρεσία γρήγορου πρωτοτύπου

RapidDirect   ειδικεύεται στην παραγωγή κατά παραγγελία υψηλής ποιότητας και οικονομικά αποδοτικών πρωτοτύπων.

Επί του παρόντος, παρέχουμε 3 είδη υπηρεσιών ταχείας παραγωγής πρωτοτύπων: SLS, SLA και DMLS. Επιπλέον, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα υλικών για την κάλυψη κάθε απαίτησης των πελατών μας.  

Αφιερώνουμε για να σας βοηθήσουμε να εφαρμόσετε τη διαδικασία από το σχέδιο ή το 3D μοντέλο στην παραγωγή. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για εισαγωγή προϊόντων και υπηρεσιών.  

Πλεονέκτημα του γρήγορου πρωτοτύπου

  • Πάρτε το προϊόν σας στην αγορά γρηγορότερα από τον ανταγωνιστή σας.

  • Βοηθήστε να κάνετε προσαρμογές στο σχεδιασμό, στα υλικά, στην κατασκευή, κ.λπ.

  • Δημιουργήστε πολλές εκδόσεις με διαφορετικά χρώματα, επιφανειακές υφές και διαδικασίες τελικής επεξεργασίας.

Οι Υπηρεσίες μας

Υπάρχουν   3 είδη υπηρεσιών τρισδιάστατης εκτύπωσης που διατίθενται στο RapidDirect: SLS, SLA και DMLS.   Βοηθώντας σας να εφαρμόσετε τη διαδικασία από το σχέδιο ή το 3D μοντέλο στην παραγωγή πιο γρήγορα.  

Ταχεία προτυποποίηση

 

SLA (Στερεολιθογραφία)

Στερεολιθογραφία ( SLA ) είναι μια διαδικασία παρασκευής προσθέτων που ανήκει στην οικογένεια φωτοπολυμερισμού Vat. Στο SLA, ένα αντικείμενο δημιουργείται με την επιλεκτική σκλήρυνση ενός στρώματος από στρώμα πολυμερούς ρητίνης χρησιμοποιώντας μία υπεριώδη (UV) δέσμη λέιζερ. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο SLA είναι φωτοευαίσθητα θερμοσκληρυνόμενα πολυμερή που έρχονται σε υγρή μορφή.

SLS (επιλεκτική πυροσυσσωμάτωση με λέιζερ)

Επιλεκτική σύντηξη με λέιζερ ( SLS ) είναι μια τεχνική κατασκευής προσθέτων (ΑΜ) που χρησιμοποιεί ένα λέιζερ ως πηγή ενέργειας για την τήξη κονιοποιημένου υλικού (συνήθως νάιλον / πολυαμίδιο), στοχεύοντας αυτόματα το λέιζερ σε σημεία στο χώρο που ορίζονται από ένα 3D μοντέλο, να δεσμεύσει το υλικό μαζί για να δημιουργήσει μια συμπαγή δομή.

DMLS (άμεση πυροσυσσωμάτωση μετάλλων με λέιζερ)

Άμεση πυροσυσσωμάτωση με λέιζ DMLS ) είναι μια μέθοδος παρασκευής προσθέτων. Δημιουργεί πρόσθετα συστατικά με τη συνένωση λεπτών σωματιδίων σκόνης μετάλλου, για να τα συνενώσει τοπικά. Όπως και στη διαδικασία SLS, το μεταλλικό σας μέρος θα δημιουργηθεί στρώμα με στρώμα, σύμφωνα με το δικό σας 3D μοντέλο.  

Γιατί η εκτύπωση 3D στο RapidDirect;

  • Η χρήση του RapidDirect διασφαλίζει ότι το έργο Rapid Prototyping Project δημιουργείται χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες εκτύπωσης 3D.

  • Το RapidDirect προσφέρει την ευρύτερη γκάμα υλικών για το προϊόν σας. Μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε στο καλύτερο υλικό για το έργο σας.

  • Υπάρχουν πολλές επιλογές φινιρίσματος για το υλικό που επιλέγετε. Το RapidDirect μπορεί να σας καθοδηγήσει σε αυτές τις επιλογές.

  • Αποκτήστε το έργο Rapid Prototype ή το προϊόν σας εντός 48 ωρών. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει τώρα.

  • Τα αποσπάσματα και οι εκτιμήσεις χρόνου εκτέλεσης είναι εύκολο να ξεκινήσετε.

 

 

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Rm306, χώρος ZhiMei, αριθ. 2, Lixin Rd, Fuyong Town, Σενζέν, Κίνα, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-85276703

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-85276703

Ωρα εργασίας :9:00-18:30(ώρα Πεκίνου)

contact us