Παραγωγή λαμαρινών

Υπηρεσία Παραγωγής Λαμαρίνας

Το RapidDirect παρέχει πρωτότυπα από λαμαρίνα και προμήθειες λαμαρίνας και εξατομικευμένες κατασκευές λαμαρίνας υπηρεσίες   για το πρωτότυπο χαμηλού όγκου έως την παραγωγή μεγάλου όγκου παραγωγής.  

Οι διεργασίες κατασκευής λαμαρίνας περιλαμβάνουν πίδακα νερού, λέιζερ και κοπή με πλάσμα. υδραυλικά και μαγνητικά φρένα · σφράγιση, διάτρηση, | συγκόλλησης. Οι διεργασίες φινιρίσματος περιλαμβάνουν όπως ανοδίωση, επιμετάλλωση, επικάλυψη σε σκόνη και βαφή.  

Έχουμε 50 σύνολα μηχανημάτων κατασκευής φύλλων μετάλλων. Είτε χρειάζεστε ένα μόνο κομμάτι ή 5.000 ανταλλακτικά, το RapidDirect, η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί μέσα σε 3 ημέρες.  

Πλεονεκτήματα της κατασκευής λαμαρίνας  

 • Καλύτερη ανθεκτικότητα. Τα φύλλα μεταλλικά μέρη μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πρωτότυπα και τελικές εφαρμογές.  

 • Μεγαλύτερη αποδοτικότητα από πλευράς κόστους.   Οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν σε ακριβείς ποσότητες για παραγωγή.  

 • Ισχυρότερες ιδιότητες. Τα υλικά λαμαρίνας προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα μηχανικών ιδιοτήτων.  

 • Λιγότερο χρόνο παράδοσης. Η παραγγελία σας   μπορεί να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί μόλις   λίγες ημέρες.  

Οι υπηρεσίες μας  

Ως μία από τις συνηθέστερες διεργασίες κατασκευής, | η κατασκευή λαμαρίνας σχηματίζει λεπτά, επίπεδα κομμάτια μετάλλου | σε δομές που χρησιμοποιούν μια σειρά τεχνικών. Παρακάτω αναφέρονται οι κύριες υπηρεσίες που παρέχει η υπηρεσία RapidDirect:  

Παραγωγή λαμαρινών

Διάτρηση  

Η διαδικασία διάτρησης ταιριάζει με ένα φύλλο μετάλλου μεταξύ μιας διάτρησης και μιας μήτρας τοποθετημένης μέσα σε ένα πρέσα. Τόσο η διάτρηση όσο και η μήτρα έχουν το ίδιο σχήμα, αν και ποικίλλουν διαδοχικά σε μέγεθος, έτσι ώστε όταν πιέζεται η διάτρηση μέσα στην μήτρα, δημιουργείται μία οπή ή κοιλότητα στο φύλλο μετάλλου.

Κοπή  

Στην κατασκευή λαμαρινών, | χρησιμοποιούνται εργαλεία για την κοπή λαμαρίνας σε μέγεθος. Για μαλακότερα μέταλλα, είναι διαθέσιμα χειροκίνητα τσιμπήματα από κασσίτερο, αλλά   γενικά, τα πιο εξελιγμένα εργαλεία κοπής, όπως οι εκτοξευτήρες ύδατος υψηλής ταχύτητας, τα λέιζερ και τα εργαλεία κοπής πλάσματος είναι πιο κοινά για τη βιομηχανική παραγωγή.

Σφράγιση  

Κατά τη διαδικασία σφράγισης, ένα κομμάτι αποθέματος φύλλου μετάλλου τοποθετείται σε μία πρέσα εκτύπωσης η οποία σχηματίζει το μέταλλο στο επιθυμητό σχήμα καθαρού σχήματος χρησιμοποιώντας αρσενικά και θηλυκά μήτρες.  

 

Οι δυνατότητές μας  

Υλικά

Η κατασκευή λαμαρίνας περιορίζεται από το υλικό του | αποθέματα φύλλων. Τα πιο συνηθισμένα υλικά   είναι χάλυβας (ιδιαίτερα ανοξείδωτος χάλυβας), αλουμίνιο και χαλκός Στο RapidDirect, προσφέρουμε μια ποικιλία βαθμών για κάθε υλικό:  

Ατσάλι Ανοξείδωτο χάλυβα 301 Ανοξείδωτο χάλυβα 316 / 316L Ανοξείδωτο χάλυβα 304 Ανοξείδωτο χάλυβα 1018
Αλουμίνιο Αλουμίνιο 5052      
Χαλκός Χαλκός 101 Χαλκός C110 Χαλκός 260 (Ορείχαλκος)  

* Για περισσότερες λεπτομέρειες και ειδικές παραμέτρους, παρακαλούμε   συμβουλευτείτε τον ειδικό μας.  

Τελειώνει

Μετά από λαμαρίνα   έχει διαμορφωθεί στα δεξιά   σχήμα, είναι στροφή σειρά επιφανειών. Επεξεργασία επιφανειών τελειώματος   όχι μόνο αλλάζει το αισθητικό φινίρισμα των μεταλλικών εξαρτημάτων αλλά και αλλάζει τις ιδιότητες του εξαρτήματος, επιτρέποντας την αντοχή στη φθορά, την καλύτερη αγωγιμότητα και πολλά άλλα.  

Παραγωγή λαμαρινών

 • Bead Blast
 • Πούδρα
 • Ανόδιο (τύπος II ή τύπος III)
 • Χημική ταινία (επίστρωση μετατροπής χρώματος)
 • Εθιμο

Ανοχές

Στο RapidDirect, η τυπική ανοχή για τις εγκοπές είναι +/- 0.020 "και   +/- 2 μοίρες για στροφές. Ένα υψηλότερο επίπεδο ανοχής είναι ικανό να επιτύχει, αλλά παρακαλώ καταλάβετε ότι αυτό   συχνά συνεπάγονται μεγαλύτερους χρόνους παραγωγής και υψηλότερο κόστος.  

Γιατί η κατασκευή λαμαρίνας στο RapidDirect;

 • Επαγγελματική - Το RapidDirect διαθέτει μια ομάδα μηχανικών που είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να κάνετε πρωτότυπο ή να παράγετε οποιοδήποτε κομμάτι ή προϊόν από λαμαρίνα.

 • Οικονομικά αποδοτικό   - Με τη βοήθεια του RapidDirect   δίκτυο των Sheet Metal Fabricators, τα κομμάτια σας μπορούν να παραχθούν σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.

 • Εξοικονόμηση χρόνου - Υπάρχουν 50 σύνολα μηχανημάτων κατασκευής φύλλων μετάλλων   στο RapidDirect, εξασφαλίζοντας μικρότερο χρόνο παράδοσης για το πρωτότυπο, το κομμάτι ή τα τελικά προϊόντα.

 • Μία λύση στάσης - Ως ένα στατικό κομμάτι ή μέρος μιας μηχανικής διαδικασίας, το φύλλο μετάλλων προσφέρει μια ευρεία γκάμα προσαρμοσμένων λύσεων κατασκευής μεταλλικών φύλλων για οποιαδήποτε πολυπλοκότητα.  

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την παραγωγή;

Αφήστε μας το μήνυμά σας παρακάτω για να πάρετε μια άμεση εκτίμηση κόστους και ανατροφοδότηση σχετικά με manufacturability.

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Rm306, χώρος ZhiMei, αριθ. 2, Lixin Rd, Fuyong Town, Σενζέν, Κίνα, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-85276703

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-85276703

Ωρα εργασίας :9:00-18:30(ώρα Πεκίνου)

contact us