Σχετικά με εμάς

Rapid Direct Προφίλ

Το RapidDirect δημιουργήθηκε από επαγγελματίες   μηχανικοί μηχανικοί και σχεδιαστές, αφιερωμένοι στην εξυπηρέτηση   παγκόσμιο   οι σχεδιαστές προϊόντων, οι μηχανικοί και οι υπεύθυνοι προμηθειών που χρεώνουν τα πρωτότυπά τους και χύτευση με έγχυση στην Κίνα, μπορεί να διαπιστώσουν ότι είναι δύσκολο και χρονοβόρο να βρεθεί η βέλτιστη λύση κατασκευής για τις ανάγκες τους. Γι 'αυτό είναι ένας μηχανικός που σχεδιάζει να μιλήσει. Δεν χρειάζεται να περάσετε μέρες στέλνοντας RFQs, περιμένοντας ανατροφοδότηση, αποστολή σχεδίων, ζητώντας διαφορετικές ποσότητες, αναμονή για περισσότερη ανατροφοδότηση, μόνο για να λάβετε πίσω λιγότερο από τη βέλτιστη τιμολόγηση και τους χρόνους παράδοσης. Το RapidDirect παρέχει ταχύτερα, πιο προσιτά πρωτότυπα, χύτευση με έγχυση, εργαλειομηχανές καλουπιών και υπηρεσίες επεξεργασίας CNC. Το RapidDirect είναι ένας αληθινός συνεργάτης των πελατών του και έχει δεσμευτεί να οικοδομήσει μακροπρόθεσμες σχέσεις μέσω ενός εξαιρετικά συνεργατικού στυλ εργασίας και σαφούς επικοινωνίας.   Ως ηγετική κατασκευαστική εταιρεία κατά παραγγελία, | διαθέτουμε περισσότερους από 700 εξοπλισμούς, συμπεριλαμβανομένων 500 μηχανών CNC, έξι κιτ φρεζαρίσματος και μια σειρά βοηθητικών συσκευών. Εκτός αυτού, έχουμε 300 επαγγελματίες τεχνικούς και κατασκευαστές τεχνικών εμπειρογνωμόνων που μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε τις πιο επαγγελματικές και τις καλύτερες υπηρεσίες.

Όταν συνεργάζεστε με το RapidDirect, έχετε την απλότητα πολλαπλών υπηρεσιών από έναν μόνο πωλητή και τη δυνατότητα κλίμακας από ένα πρωτότυπο σε δεκάδες προ ­ παραγωγή μερών σε χιλιάδες ολοκληρωμένες μονάδες. Με το μεγαλύτερο δίκτυο παραγωγής στην Κίνα, το RapidDirect   προσφέρει κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών, σοβαρή κλιμάκωση και βελτιστοποιημένη τιμολόγηση, όλα με την ευκολία διασύνδεσης με μια εταιρεία που ιδρύθηκε στην Κίνα. RapidDirect   χτίζει διαρκείς σχέσεις βασισμένες σε σαφή επικοινωνία και συνεργατικό στυλ εργασίας. Οι πελάτες εκτιμούν επίσης τις υπηρεσίες ειδικότητας.    

 

 

 

Δείτε περισσότερα για Rapid Direct

our company

Κατά το έτος 2014, είμαστε μια νεοσύστατη εταιρεία με λιγότερους από 100 υπαλλήλους, αλλά επιμένουμε σε μια γρήγορη, υψηλής απόδοσης και υψηλής ποιότητας μέθοδο εργασίας. Με την επαγγελματική τεχνική εξυπηρέτηση και την επαγγελματική στάση μας, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Μέχρι το 2016, οι πελάτες μας έχουν εξαπλωθεί σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο και ο αριθμός των εργαζομένων έχει αυξηθεί στα 248 και έχει κερδίσει καλή φήμη στον κλάδο. Μέχρι το τέλος του 2018, η ομάδα μας έχει ξεπεράσει τα 500 μέλη και έχει γίνει ηγέτης στην πρωτότυπη μεταποιητική βιομηχανία. Τώρα έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες με εταιρείες όπως η BMW, η Volkswagen, η FILR SYSTERMS, η HUAWEI κλπ.  

Το RapidDirect εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινήτων, των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, του ιατρικού εξοπλισμού, του φωτισμού, των συσκευών, των οικιακών ειδών και πολλά άλλα. Επειδή ιδρύθηκε από μια ομάδα σχεδιαστών προϊόντων και μηχανικών, το RapidDirect γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ της σχεδιαστικής σκέψης και της κατασκευής. Η ομάδα αναγνωρίζει τις ανάγκες των προγραμματιστών προϊόντων, κατανοεί τον κύκλο ανάπτυξης προϊόντων και εκτιμά την αξία του πρωτοτύπου και της παραγωγής μικρού όγκου ως ένα κρίσιμο εργαλείο από την αρχική ιδέα μέχρι την πλήρη κλίμακα κατασκευής.   Προσφέρουμε   πελάτες μας με μια σειρά επαγγελματικών υπηρεσιών   κυρίως με CNC μηχανική κατεργασία, κατασκευή μεταλλικών φύλλων, | 3D εκτύπωση, χύτευση με έγχυση και πολλά άλλα. Έχουμε πάνω από 100 είδη υλικών σύμφωνα με το σχέδιο του πελάτη μας που προσφέρονται. Πάρτε πλαστικό ως παράδειγμα, μπορούμε να επεξεργαστούμε ABS, POM, PMMA, PC, PA, PEI, νάυλον, PTFE ect. Όσον αφορά το φινίρισμα επιφάνειας, μπορούμε να κάνουμε πάνω από 30 είδη επεξεργασίας, όπως ανοδίωση, αμμοβολή, εκτύπωση οθόνης, κλπ. Επιπλέον, παρέχουμε επίσης μια επαγγελματική διαβούλευση για την παραγωγή για να αυξήσετε το ποσοστό επιτυχίας του έργου σας.  

Είμαστε μια μεγάλη επαγγελματική ομάδα με πάνω από 500 υπαλλήλους, έχουμε πάνω από 100 τεχνικούς ειδικούς στο τμήμα μηχανικής. Με πάνω από 200 έμπειρους τεχνικούς που μπορούν να κάνουν τη διαδικασία του πρωτότυπου γρήγορα. Έχουμε επίσης περισσότερους από 80 έμπειρους εργαζόμενους για τον τερματισμό της κατασκευής καλούπι. Με τη βοήθεια της ομάδας υλικοτεχνικής υποστήριξης και της ομάδας πωλήσεων, επιταχύνουμε πραγματικά τη συνολική διαδικασία της γρήγορης κατασκευής πρωτοτύπων και κατασκευής εξαρτημάτων.

Στοιχεία Εταιρίας

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Rm306, χώρος ZhiMei, αριθ. 2, Lixin Rd, Fuyong Town, Σενζέν, Κίνα, 518103

E -

info@rapiddirect.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-85276703

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-85276703

Ωρα εργασίας :9:00-18:30(ώρα Πεκίνου)

contact us